Maine, incepand cu ora 11.00, unitatea protejata Util Deco, cu sedii in: Iasi - str. Vovideniei nr. 10, Constanta – str.Ion Tautu nr. 16 si Tg. Mures – str. Cosminului nr. 14, sectie interna a Fundatiei “Alaturi de Voi” Romania primeste vizitatori, in cadrul “ZILEI PORTILOR DESCHISE la UTIL DECO”.

Deschiderea oficiala a evenimentului va avea loc la ora 11.00, alte ore programate pentru primirea grupurilor fiind 13.00 si 15.00.

Scopul acestui eveniment este de a face cunoscut un model de integrare profesionala a tinerilor cu dizabilitati si promovarea unitatii protejate autorizate Util Deco, sectie interna a Fundatiei „Alaturi de Voi”Romania, in vederea obtinerii de noi contracte.

In cadrul evenimentului va fi lansata si COLECTIA DE IARNA UTIL DECO. Intalnirea va mai aduce in atentie si informatii cu privire la nevoile persoanelor cu dizabilitati si posibilitatile lor de adaptare la un loc de munca, aspecte privind functionarea unitatilor protejate si prevederi legislative pe acest domeniu.

Reprezentantii mass media sunt asteptati la momentul deschiderii, astfel putandu-li-se asigura si interviuri cu angajatii.

Evenimentul face parte din proiectul Ateliere de Terapie Vocationala, finantat de catre Fondul Global de Lupta Impotriva HIV/SIDA, Tuberculozei si Malariei prin Fundatia Romanian Angel Apeal.

Contam pe faptul ca prin participarea reprezentantilor institutiei/unitatii dumneavoastra modelul de buna practica Util Deco va fi promovat in comunitate ca o oportunitate pentru agentii economici care doresc sa faca o buna afacere si sa sustina si o cauza sociala.

Detalii despre eveniment pot fi primite la tel. 0740513864 persoana de contact Mihaela Munteanu, coordonator PR ADV Romania.