Orice aplicație/proiect înscris în competiția Galei Societății Civile trebuie să spună o poveste, povestea din spate despre nevoile beneficiarilor, despre eforturile organizației de a implementa proiectul și de a obține rezultate și efecte pozitive.
 
Pentru că știm că nu este ușor să spuneți o poveste care trebuie să se încadreze într-un formular de înscriere standard, cu limitări de caractere, vă invităm, în data de 6 mai, ora 11:00, să participați la un workshop de storytelling cu Elena Stancu: tips & tricks despre cum poți să transformi proiectul înscris la GSC într-o poveste. 
 
Workshop-ul vă oferă tips & tricks despre scris, nu doar pentru înscrierea la GSC, ci și sfaturi utile despre cum puteți să comunicați/să scrieți/să vorbiți despre munca pe care o desfășurați în cadrul ONG-ului. De asemenea, veți afla perspectiva unui membru al juriului despre ce îl interesează să afle despre un proiect pentru a putea fi evaluat coerent. 
 
Acest workshop este dedicat exclusiv reprezentanților sectorului asociativ care doresc să înscrie un proiect în cadrul competiției GSC 2021. Este recomandat să ne trimiteți și întrebările pe care doriți să le adresați în cadrul workshop-ului cu Elena Stancu, ne ajută să știm dinainte ce aspecte trebuie potențate. 

Workshop-ul se va organiza online, prin platforma Zoom și va fi înregistrat. Înscrierea la workshop reprezintă acordul dumneavoastră pentru înregistrarea și difuzarea acestuia către terțe părți. Workshop-ul se va desfășura în data de 6 mai 2021, de la ora 11:00.

 
Despre Elena Stancu
Elena Stancu este jurnalist de 16 ani, dintre care cinci i-a petrecut la revista Marie Claire, unde a fost redactor-șef adjunct. A câștigat mai multe premii și burse de jurnalism, printre care două burse și trei premii Superscrieri, o bursă oferită de Centrul Carter și un premiu la Balkan Fellowship for Journalistic Excellence. În 2013, și-a dat demisia de la Marie Claire și s-a mutat într-o autorulotă împreună cu partenerul ei, fotograful Cosmin Bumbuț. Acum spune povești de pe drum pe Teleleu.eu.

Photo credits: @Cosmin Bumbuț