Miercuri, 19 aprilie, începând cu ora 11:00, Gala Societății Civile vă invită la un Training de înscriere în competiția GSC, ediția nr. 21. Sesiunea va fi difuzată live pe pagina de Facebook Gala Societății Civile.


 Agenda evenimentului constă în:

1. O sesiune de introducere - despre schimbările ediției, prezentarea formularelor de înscriere și a definițiilor secțiunilor (aprox. 30 min.) susținută de Andra Moldoveanu (Director de Programe GSC).

 

2. O sesiune despre structurarea proiectelor în câmpurile din formular, cum putem prezenta impactul obținut prin proiectele înscrise și despre Premiile pentru Impact social oferite în secțiunile Categoriei A (aprox. 20 min.) susținută de Ana Murray (Director Ashoka România).

Ana este directorul biroului local al Ashoka - cea mai mare rețea globală de antreprenoriat social - din ianuarie 2021.
S-a alăturat echipei Ashoka România acum cinci ani după aproape 10 ani în corporație, cu focus pe strategie, managementul reputației, comunicare digitală și managementul programelor.
Ana este alumni Lions Clubs International, Aspen Institute Romania (Fellow, 2010) si German Marshall Fund (Fellow, 2016).

 

3. O sesiune de încheiere cu tips & tricks despre înscrierea în competiție, la ce ar trebui să avem grijă când înscriem un proiect în competiție, cum putem transmite mai clar informațiile către jurați și nu numai (aprox. 20 min.) susținută de Gelu Duminică (Profesor asociat Facultatea de Sociologie și Asistență Socială - Universitatea din București și Director Executiv - Fundația Agenția de Dezvoltare comunitară ÎMPREUNĂ)

Gelu a absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității din București, a finalizat un master în Politici Sociale Europene și este doctor în Sociologie. De 23 de ani, lucrează în Fundația Agenția de Dezvoltare Comunitară „Împreună”.
Gelu este militant pentru drepturile omului, cercetător în domeniul social, cadru didactic asociat al Facultății de Asistență Socială și Sociologie din cadrul Universității din București și eseist. În ultimii 21 de ani de activitate profesională a contribuit la realizarea a peste 15 studii în domeniul incluziunii grupurilor vulnerabile, cu un focus special pe minoritatea romilor și a implementat peste 50 de proiecte și programe în cele mai sărace comunități din România.

 

Înscrierile în competiția GSC 2023 continuă până pe 28 aprilie pe www.galasocietatiicivile.ro.

Calendarul ediției:

Înscrieri: 20 martie – 28 aprilie 2023
Aprobarea proiectelor în competiție: 15 mai - 7 iunie 2023
Evaluarea proiectelor: 13 iunie - 16 august 2023 (2 etape de jurizare)
Gala de Premiere: septembrie

 

***
Gala Societății Civile este un proiect The Institute.

Partener Principal: Rompetrol
Partener pentru Sustenabilitate: Lidl România
Partener Secțiune Educație și Învățământ: BCR
Partener Secțiune Sănătate: Secom Healthcare
Partener Secțiune Dezvoltare Economică și Socială: Mastercard
Parteneri Strategici: Ashoka România, ASAP România
Parteneri Culturali: Primăria Municipiului București prin ARCUB
Parteneri Media: HotNews.ro, IQads.ro, RADOR, AGERPRES, spotmedia.ro, Zile și Nopți, Revista Biz, România Pozitivă, Știri.ONG
Parteneri Tradiţionali: Netvibes România, MediaTrust România
O campanie: Gavrilă&Asociaţii