Ultima campanie Dilema Veche, semnată de agenția de publicitate Armada, a pornit cu un scop curajos: creșterea numărului de abonați ai variantei print a publicației. Asta în contextul în care oamenii citesc din ce în ce mai puțin, iar publicațiile încep să își piardă tirajul, o dată cu migrarea lecturii în online.
 
„Dilema Veche este una dintre puținele publicații care nu a pierdut un număr semnificativ de cititori o dată cu digitalizarea majorității publicațiilor cu vechime din România. Dar, și așa, cu siguranță există mulți alți oameni care și-ar dori să citească mai mult, dar nu reușeșc să își găsească timpul necesar. La acești oameni ne dorim să ajungem cu această campanie”, Monica Gaia, Brand Manager Dilema Veche.
 
Un român citește, în medie, o carte pe an arată un studiu al Comisiei Europene. O cifră îngrijorătoare de la care campania a luat naștere.  Pentru că, dacă analizăm și mai atent, o carte pe an înseamnă, de fapt:
 
„Într-un context în care românii citesc din ce în ce mai puțin, și mesajele care li se adresează ajung să fie din ce în ce mai succinte. Și atunci, nu reușești oare să le atragi atenția exact printr-o campanie care nu respectă acest trend? Pentru că da, o imagine face cât o mie de cuvinte. Dar oare câți dintre noi mai citesc măcar o mie de cuvinte pe zi?  Prin materialele de comunicare, folosind un stil asemănător Dilemei, ne-am propus să arătăm cât de ușor este să citești mai mult decât media. Și, în același timp, cât de plăcut” - Obreja Bogdan, Copywriter.
 
Campania Citește mai mult și mai bine, în doze săptămânale, cu Dilema Veche este prezenta in mediul online, print si radio.
 
Echipa care a dezvoltat campania este formată din:
ARMADA MARKETING
Bogdan Popescu, Bogdan Obreja, Loredana Saru, Felicia Bolboceanu
DILEMA VECHE 
Monica Gaia; Sever Voinescu

ARMADA Marketing face parte din grupul Propaganda și oferă servicii full service. Printre clienții Armada se regăsesc nume mari precum: Mapei Romania, Idea Bank, Airco Group, Prodvinalco, Alpin 57 Lux,  Wetterbest, Cloud9, Dilema Veche, TelomR, Transilvania Train și mulți alții.

DILEMA VECHE este o revistă săptămânală de cultură fondată în ianuarie 1993, specializată în numere tematice. Este singura revistă post-1989 cu un format original care pune accentul pe eseu, dezbaterea de idei și publicistica literară.  În prezent, revista face parte din trustul Adevărul Holding. Dilema Veche apare săptămânal, joi, și are acoperire națională.