Fii CELALALT! Doneaza pentru CeRe si fii alaturi de ALTUL, cel/cea care face ceea ce NIMENI nu a fost dispus sa faca. 
 
Au fost odata 5 oameni care se numeau: CINEVA, ORICINE, NIMENI, TOTI si ALTUL.
Intr-o zi cei 5 s-au confruntat cu o problema deosebit de importanta si de aceea s-au hotarat sa fie rezolvata de TOTI. Insa, cum TOTI era sigur ca CINEVA o va face, iar CINEVA se baza pe NIMENI, in final NIMENI nu a facut-o deoarece era evident ca ORICINE ar fi fost in stare sa o faca. Atunci CINEVA s-a suparat foarte tare deoarece era o treaba pentru TOTI. Insa TOTI i-a sugerat lui CINEVA sa-l oblige pe ALTUL sa faca ceea ce NIMENI nu a fost dispus sa faca, desi ORICINE ar fi putut.
 
Concluzia povestii celor cinci: Treaba trebuie facuta intotdeauna de ALTUL!
Concluzia CeRe dupa aproape 10 ani in care l-a ajutat pe ALTUL: ALTUL va face treaba mai bine, mai repede si mai energic daca il va avea alaturi si pe CELALALT.

Site campanie: http://www.cere.ong/doneaza/

Urmareste video campanie... Delia îl așteaptă pe Celălalt
Urmareste video campania.... Dinu îl așteaptă pe Celălalt
Urmareste video campania... Cornelia îl așteaptă pe Celălalt
 
Ma implic pentru ca este o problema care ma afecteaza pe mine si nu are sens sa sper ca o rezolva altul.
 
Ma implic pentru ca detest aroganta, cinismul si lipsa de profesionalism a functionarilor din PMB, care sunt orbi si surzi la sugestiile cetatenilor.
 
Am inteles ce inseamna respectul fata de aproapele tau si sa nu fii indiferent la problemele celor din jurul tau. Pentru mine CeRe este mana care deschide fereastra spre normalitate si civilizatie!
Cornelia Mihail,  Cruciada Locatarilor
 
 
***
Il cautam pe celalalt
 
CeRe: Centrul de Resurse pentru participare publica* exista de aproape 10 ani pentru ca din ce in ce mai multi oameni cred cu tarie ca lucrurile se pot schimba. Suntem din ce in ce mai multi cei care credem in ALTUL. Stim ca implicarea civica nu e ceva pentru TOTI sau ORICINE. Si stim ca schimbarea vine atunci cand apare ALTUL si ALTUL si ALTUL. Iar CeRe vrea sa fie alaturi de cat mai multi ALTUL. Dar pentru asta are nevoie de CELALALT. Acum il cautam pe CELALALT.
 
Fii CELALALT! Doneaza pentru CeRe si fii alaturi de ALTUL, cel/cea care face ceea ce NIMENI nu a fost dispus sa faca.
 
Atunci cand donezi la CeRe, te alaturi unei comunitati de donatori si activisti care cred cu adevarat ca puterea noastra sta in numere. Si comunitatea noastra creste.  
 
CELALALT este personajul de care e nevoie 
Cu o donatie mica, dar sustinuta, impactul tau e mare. Donatorii CeRe sunt parte din actiune. Ei sustin:
• Salariul si din cand in cand o cafea pentru oamenii de la CeRe care stau alaturi de ALTUL atunci cand acesta/aceasta are nevoie de informatii despre cum se obtine o audienta, de mobilizare pentru un protest sau de un om caruia sa-i povesteasca frustarile in relatia cu autoritatile.
• Factura de telefon. La CeRe vorbim mult cu ALTUL.
• Abonament de RATB si Metrorex. Mergem mult pe teren. Stam cu ALTUL, in fata blocului sau in camera de la demisol, unde se strang banii de intretinere, pentru a planifica pasii urmatori.
• Avocati si consultanta juridica atunci cand ALTUL nu are alta solutie decat sa dea autoritatea in judecata.
• Schimbarea aceea mare pe care CeRe si ALTUL o pregatesc, luptand pentru schimbari mai mici sau mai mari.