Aceasta campanie are ca obiectiv cresterea numarului de familii dornice sa adopte dar si numarul de copii adoptati !

Anual in medie in Romania doar 1300 de familii doresc sa adopte un copil.
Campania va avea ca principale activitati informarea potentialelor familii, organizarea de cursuri pentru obtinerea atestatului si activitati postadoptie.

Raspunsurile la intrebarile despre adoptie care va framanta le puteti obtine in cadrul sesiunilor de informare pentru inceperea procedurii de adoptie dar si in cadrul cursului de pregatire pentru asumarea rolului de parinte adoptator, curs care face parte din procedura de obtinere a atestatului de parinte adoptator !

Clipurile de promovare au fost realizate de www.ArtizamFilm.com si sunt fost difuzate de postul ProTv, intro campanie sociala de interes public, la ore de maxima audienta.  Familiile din clipurile de prezentare fac parte din Comunitatea familiilor adoptive - Ador Copiii si sunt numite de organizatie ambasadori ai adoptiei.

Asociatia ADOR COPIII este o asociatie neguvernamentala fondata de parinti adoptivi, care a acumulat o bogata experienta in domeniul adoptiei interne si al promovarii drepturilor copiilor, fiind acreditata sa desfasoare servicii in acest domeniu.

Misiunea Asociatiei Ador Copiii este aceea de a milita pentru ca fiecare copil parasit sa aiba dreptul la o familie indiferent de etnie, religie, varsta sau stare de sanatate.

Daca vrei sustii proiectele Ador Copii, scrie-ne pe office@adorcopiii.ro sau intra pe pagina Doneaza si alege o modalitate prin care doresti sa ajuti.