Asociatia Envision si Fundatia eMAG premiaza voluntarii care aduc schimbare in comunitate, in cadrul campaniei "Voluntariatul schimba in bine".
 
Pentru ca  puterea propriului exemplu este intotdeauna graitoare, demersul Envision incearca sa ii incurajeze si pe alti voluntari sa impartaseasca viziunea si experienta proprie despre voluntariat prin intermediul social media, prin postari video, fotografii, povesti personale si experiente relevante.
In semn de recunostinta pentru contributia lor la dezvoltarea comunitatii, Asociatia Envision ofera tuturor voluntarilor care vor impartasi experienta lor cu ceilalti sansa sa castige un premiu la sfarsitul campaniei – un voucher de cumparaturi la eMAG in valoare de 500 RON, oferit de Fundatia eMAG.

Ce trebuie sa faci ca sa participi?
1. Voluntarii trebuie sa posteze pe pagina de facebook https://www.facebook.com/EnvisionRomania un testimonial filmat (fara pretentia de a fi filmat profesionist) sau o fotografie cu ei in cadrul unei activitati de voluntariat si un text scurt care sa raspunda la intrebarea: “Ce schimbari au adus activitatile de voluntariat in care ai fost sau esti implicat(a) pentru tine si pentru comunitate?”.
2. In textul postat trebuie sa fie mentionata si organizatia la care activeaza sau au activat ca voluntari. In cazul in care voluntarii vor fi contactati de cineva din echipa Envision, acesta va trebui sa indice o persoana de contact de la organizatia/proiectul unde a activat care sa poata da referinte.
3. Dupa ce vor posta pe pagina Envision de facebook, voluntarii trebuie sa distrubuie postarea si pe pagina lor de facebook.

Cum se va desemna castigatorul?
Vor fi luate in considerare pentru concurs postarile pana la 30 martie 2014, ora 23:59.
Noi credem ca orice activitate de voluntariat este la fel de importanta, indiferent de specific sau domeniu, de aceea am ales sa desemnam castigatorul prin tragere la sorti. Castigatorul va fi anuntat pe 31 martie 2014, la ora 12:00 .

Abia asteptam sa ne inspirati cu povestile voastre!