ING Bank  ii sustine pe toti  acesti „Inaltatori de Zmeie” dar mai ales pe cei care acum isi cauta drumul si invata sa isi inalte propriul zmeu. 

Asadar, pentru tinerii dornici sa isi transforme ideile in realitate, ING Bank organizeaza, in perioada 2-3 august, pe plaja de la Vadu, Tabara Inaltatorilor de Zmeie, o tabara educational-inspirationala unde cei cu o idee de afacere, o pasiune sau un proiect pe care doresc sa o puna in aplicare au ocazia sa invete direct de la antreprenori si personalitati din domeniul lor de interes. 

Tabara va cuprinde workshop-uri care se vor desfasura simultan, structurate pe 3 domenii: Industrii creative, Eco si Societate. 
In deschidere, Mircea Toma va povesti despre jurnalism, idei creative si puterea cuvintelor, iar atelierele vor fi sustinute de
# Madalina Andronic, co-fondator al The Awesome Project (Mestesuguri), 
# Tudor Giurgiu (Antreprenoriat cultural), 
# Adelina Ivan (Fashion Design), 
# Bogdan Papuc, Directorul Asociatiei de Eco-Turism din Romania (Ecoturism), 
# Mihai-Toader Pasti, Project Manager efdeN (Tehnologie Eco), 
# Silvia Demeter, Arhitect specializat in domeniul restaurarii (Arhitectura Eco), 
# Sorin Ozon, Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigatie (Jurnalism de Investigatii), 
# Traian Bruma, Antreprenor in educatie (Educatie Alternativa) si 
# Doru Mitrana (Antreprenoriat Social). 

Curajosii care doresc sa isi inalte visul cat mai sus si sa isi puna in practica proiectele, se pot inscrie la unul dintre workshop-uri pana la date de 25 iulie, pe site-ul oficial al campaniei, www.kiterunners.ro

Cele mai curajoase 20 de aplicatii dintre inscrierile pentru fiecare workshop vor fi selectate pentru a participa la atelierul dorit si, ulterior, in baza aplicatiei si a interactiunii din timpul intalnirii, cate un participant din fiecare workshop va intra in competitia finala. Astfel, 3 inaltatori de zmeie vor castiga o “excursie educationala” in Europa, in domeniul lor!

Tabara va fi urmata de Primul Festival al Inaltatorilor de Zmeie si de trei concerte sustinute de Moonlight Breakfast, Robin & The Backstabbers si Mara.

Organizatorii au pregatit cazare direct pe plaja, in corturi individuale, cu vedere la mare, dar si transport asigurat din Mamaia. De asemenea, pentru ca ING iubeste natura si plajele curate, duminica, 3 august, se pregateste si un after-party pentru voluntarii evenimentului: ecologizarea plajei Vadu.