Cu suportul Amway, oamenii invata sa traiasca o viata cat mai sanatoasa si sa isi dezvolte potentialul atat in plan personal, cat si profesional. Din pacate, un procent covarsitor din populatia planetei sufera de malnutritie, multi oameni neavand sansa de a-si satisface aceasta nevoie primara.
In 2014, cu ocazia aniversarii a 80 de ani de existenta a gamei de vitamine si suplimente alimentare Nutrilite™, Amway a lansat campania de constientizare si lupta impotriva malnutritiei infantile Nutrilite Power of 5, prin care va strange fonduri si va colecta amprente de palme de la evenimentele organizate in intreaga lume. 

In Romania, Amway va contribui prin activitatile Intreprinzatorilor, la campania Nutrilite Power of 5. Pana in acest moment, la nivel local s-au strans peste 1.500 de amprente de palme. 

Unul dintre principalele obiective Amway il constituie realizarea unui colaj alcatuit din peste 30.006 de amprente, urmand, astfel, sa stabileasca o performanta la nivel mondial, care va fi inregistrata in Cartea Recordurilor. Pentru fiecare amprenta de palma colectata, Amway va dona 1 dolar Organizatiei CARE™, care lupta impotriva saraciei la nivel mondial, pana la adunarea sumei de 400.000 de dolari.

"Suntem incantati pentru oportunitatea de a impartasi experienta acumulata in domeniul nutritiei si, astfel, de a ne aduce contributia la imbunatatirea vietiilor a mii de copii subnutriti din intreaga lume. De peste 80 de ani, succesul marcii Nutrilite si pozitia de lider pe piata reprezinta rezultatul dorintei noastre continue de imbunatatire si inovare, pastrand, in acelasi timp, cele mai ridicate standarde", a declarat Ioana Enache, General Manager Amway Romania. 

Primii 5 ani de viata ai unui copil sunt esentiali in dezvoltarea mentala si fizica a celor mici. Lipsa unei nutritii corecte poate avea, asadar, implicatii negative si sa genereze deficiente substantiale. Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, 3,1 milioane de copii cu varste pana in 5 ani mor anual din cauze care pot fi prevenite, malnutritia fiind unul dintre ele. Organizatia CARE™, partenerul Amway in aceasta campanie,  va distribui complexul Nutrilite™ Little Bits™ catre ONG-urile care dezvolta programe prin care se furnizeaza alimente, programe educative despre nutritie si sanatate, precum si evaluari periodice ale sanatatii copiilor.

Specialistii Amway au dezvoltat complexul Nutrilite™ Little Bits™, un pachet cu cantitate de 1 gram de micronutrienti, ce include 15 vitamine si minerale care pot fi administrate in timpul meselor. Nutrilite™ Little Bits™ este primul si singurul supliment care contine micronutrienti obtinuti din plante, fara gust si fara miros, care ajuta copiii cu varste cuprinse intre 6 luni si 5 ani sa creasca armonios si sa devina adulti sanatosi. Complexul Nutrilite™ Little Bits™ va fi inclus in hrana zilnica a copiilor subnutriti.  Studiile arata ca intr-o perioada de sase luni, vor aparea rezultate pozitive in ceea ce priveste nivelul de hemoglobina, anemie, activitate zilnica, comunicare si interes pentru studiu.

Incepand cu anul 2009, Little Bits a ajutat la imbunatatirea starii de sanatate a peste 3.000 de copii din Mexic si Zambia. 

“Scopul nostru este de a extinde furnizarea complexului Nutrilite Little Bits la un total de 17 tari pana in anul 2016”, a declarat Steve Van Andel, Presedinte Amway. “Dorim sa ajutam copiii sa atinga varsta de 5 ani si sa le oferim un start sanatos in viata”, a precizat acesta.

In luna mai 2014, Amway a lansat campania globala Nutrilite Power of 5, care sustine lupta impotriva malnutritiei la copii prin strangerea de fonduri in vederea distributiei complexului Little Bits. 

“Dezvoltarea campaniei Nutrilite Power of 5 si distribuirea complexului Little Bits va avea un impact major asupra copiilor care sufera de malnutritie in lume. Suntem incantati sa avem un partener precum Amway, prin brandul Nutrilite, pentru a dezvolta impreuna campania Nutrilite Power of 5, prin care sustinem comunitatile sa duca o vata sanatoasa si echilibrata. Stim cu totii ca atunci cand mobilizezi resurse din intreaga lume, rezultatul va fi cu siguranta de impact”, sustine Liz McLaughlin, Vice-presedinte CARE. 

Amway va sustine campania prin realizarea celui mai mare colaj de amprente de palme, decupate si colectate de la evenimentele Amway organizate in intreaga lume.
 
*Sursa: Euromonitor International Limited, www.euromonitor.com/amwayclaims
 
###
Despre CARE™ 
Organizatia CARE™, fondata in 1945, este lider umanitar care lupta impotriva saraciei la nivel mondial. Organizatia CARE pune accent special pe munca alaturi de fete si femei cu o situatie materiala precara, deoarece dotate cu resurse adecvate, ele au puterea de a motiva familii si comunitati in diverse activitati pentru iesirea din saracie. Anul trecut organizatia CARE si-a desfasurat activitatea in 84 de tari, iar mesajul sau atingand 83 de milioane de oameni din intreaga lume. Mai multe informatii sunt disponibile la CARE.org.
 
Despre NUTRILITE™
Sarbatorind 80 ani de existenta, in 2014, NUTRILITE, gama de produse distribuite exclusiv de Amway, este lider mondial in domeniul vitaminelor si al suplimentelor alimentare. Bazandu-se pe 80 de ani de stiinta si cercetare, echipa Nutrilite a perfectionat legatura de la “samanta la vitamina”, pentru a pastra eficacitatea si proprietatile nutrientilor si pentru a maximiza consistenta si siguranta produselor. Produsele Nutrilite sunt dezvoltate pentru a asigura un necesar zilnic de nutrienti, care contribuie la sanatatea inimii, la intarirea sistemului osos si la controlul greutatii. Mai multe informatii sunt disponibile accesand website-ul:
 
Contact de presa:
Camelia Lazurean/ camelia@oxygenpr.ro / 0721.379.605