Banca si-a implicat angajatii in sustinerea unui curs optional la ASE Bucuresti, in cadrul programului sau de educatie financiara MoneySense.

RBS Romania anunta finalizarea celei de-a doua editii a cursului “MoneySense - Cultura si etica bancara”. Acesta a fost sustinut de angajati ai bancii pentru studentii Facultatii de Relatii Economice Internationale, din cadrul ASE Bucuresti.

Cursul este unul optional si este inclus in programa facultatii, ceea ce inseamna ca ofera credite transferabile, ca orice alt curs. Chiar daca RBS si Facultatea de REI deruleaza un astfel de curs inca din 2003, anul acesta a fost al doilea in care el s-a desfasurat sub umbrela programului de educatie financiara MoneySense avand o forma usor diferita.

Actuala editie s-a desfasurat in perioada octombrie 2010 - ianuarie 2011. In cadrul sau au participat 49 de studenti.

Cursurile au fost sustinute de specialisti ai RBS Romania, inclusiv de membri ai conducerii. Acesteia le-au predat studentilor diverse notiuni despre: sistemul bancar, etica in afaceri, bugetul familiei sau planificarea unei afaceri.

Pentru a absolvi, studentilor li s-a cerut sa realizeze eseuri sau studii de caz despre subiectele abordate in curs. Printre temele alese de acestia s-au numarat: “Responsabilitatea sociala in sistemul bancar”, “Abordarea clientilor pe timp de criza”, “Analiza pietei bancare romanesti” etc. Lucrarile au fost evaluate tot de angajati ai RBS.

Cititi articolul integral pe ResponsabilitateSociala.ro