Campania demarata de Baumix, „De ajutor pentru tine si ai tai!”, se desfasoara in 27 de orase din tara

Baumix,  producator 100% romanesc de materiale de constructii, va renova, cu sprijinul voluntarilor din comunitatea locala, apartamentul social pentru copii cu handicap, sector 6 si Centrul de zi “Eu si prietenii mei”, sector 4, in cadrul campaniei „De ajutor pentru tine si ai tai!”.


“Compania Baumix a pornit din dorinta de a ajuta familiile sa aiba o viata mai frumoasa, mai fericita. In 2013, Baumix trece intr-o noua etapa: ajutam familiile, pentru ca impreuna sa dam inapoi comunitatilor in care traim. Fiecare dintre noi, asa cum ne preocupam de locuinta proprie, trebuie sa fim responsabili si pentru mediul in care traiesc ceilalti membri ai societatii. Prin aceasta initiativa, dorim sa demonstram cat de puternica este puterea exemplului pozitiv in  dezvoltarea unor comunitati armonioase.”, declara Claudia Russu, Director Marketing Baumix.

Cele doua institutii din Bucuresti fac parte dintre cele 27 de spatii selectate la nivel national pentru participarea in campanie, ele urmand sa beneficieze de renovare din partea Baumix, atat prin intermediul furnizarii materialelor de constructii necesare, cat si al cooptarii de voluntari care sa realizeze aceaste lucrari.

Campania „De ajutor pentru tine si ai tai!” isi propune sa incurajeze comunitatile locale sa se implice direct in renovarea unor institutii de invatamant, centre de plasament, cantine si spitale cu probleme, din toate zonele tarii.  Astfel, in perioada 17 aprilie – 17 iunie 2013, in cadrul magazinelor Dedeman, cumparatorii produsului PRIMUS Macrogranular vor beneficia de o reducere de 4 lei, din care 1 leu va merge intr-un fond de donatii destinat renovarii celor 27 de cladiri selectate. Campania include o importanta componenta de voluntariat, intrucat orice consumator se poate inscrie  pentru a participa activ la renovarea oricarei cladiri alese.

Renovarea va incepe dupa momentul incheierii campaniei (17 iunie 2013) si vizeaza in aceasta prima etapa modernizarea grupurilor sanitare, ulterior, in functie de implicarea comunitatii, lucrarile urmand sa se extinda.

In cadrul renovarii vor fi utilizate produse Baumix din gama PRIMUS si din gama profesionista PRIMUS OPTIMUS. Renovarea va pune accent atat pe functionalitate, cat si pe design si, mai ales, pe asigurarea sanatatii, prin utilizarea unor produse care permit peretilor sa respire si impiedica formarea bacteriilor si a igrasiei.

Mai multe detalii despre evolutia campaniei gasiti pe pagina de Facebook a campaniei (www.facebook.com/patrumaini)

***
Despre Baumix

Baumix este un producator 100% romanesc de materiale de constructii pentru finisaje si un integrator de servicii/ solutii pentru personalizarea caselor.

Compania a fost infiintata in anul 2003 si produce adezivi, tencuiala decorativa, poduse de finisare a fatadelor, chituri de rosturi, in sase linii de productie, cu o capacitate de 35.000 tone lunar.