Cel de-al patrulea sezon al programului Fundatiei LEADERS pentru liceeni, intitulat Leadership Autentic si sustinut de BRD Groupe Societe Generale, debuteaza in zilele de 6 si 7 octombrie la Bucuresti.

Vrei sa fii un lider al generatiei tale? Programul Leadership Autentic dezvoltat de Fundatia LEADERS iti ofera aceasta sansa!

Cel de-al patrulea sezon Leadership Autentic debuteaza in aceasta toamna pentru a le oferi tinerilor sansa sa isi descopere propriul potential de leadership, sa il dezvolte prin intermediul activitatilor practice deosebite, sa isi dezvolte abilitatile de comunicare si lucru in echipa si sa isi descopere propriile valori.

Programul va debuta in Bucuresti cu nivelul 1 in zilele de 6 si 7 octombrie. Elevii care doresc sa faca parte din prima editie a sezonului 4 au sansa sa se inscrie pentru una dintre cele 25 de burse de participare, burse care presupun:

- accesul in cele 4 zile ale programului Leadership Autentic;

- suportul de curs pentru nivelul 1 si nivelul 2;

- acces pe platforma de orientare vocationala JVIS, un raport complet al intereselor vocationale si consiliere de cariera din partea facilitatorilor Leadership Autentic;

- logistica si materialele de training pentru cele 4 zile ale programului;

- acces in comunitatea tinerilor performanti Leadership Autentic;

- pauzele de pranz din cele 4 zile de training acoperite.

Accesul in program se face strict pe baza de selectie iar pentru a beneficia de una dintre cele 25 de burse de participare elevii se pot inscrie aici: www.leaders.ro/inscriere-autentic.



Cititi stirea integrala pe romaniapozitiva.ro