Prima oprire din campania Cif Curăţă România a avut loc la Sibiu, pentru acţiunea de curăţenie din programul „Împreună Curățăm România Călătorind”. Echipa Cif, cei trei câştigători ai primei etape din campanie, împreună cu însoţitorii lor şi Lucian Mîndruţă au curăţat Fântâna Falkenhayn (Fântâna cu Grilaj) din Piaţa Mare a oraşului.

Cif Curăţă România a ajuns la Sibiu
 
Pentru că şi-au dorit să contribuie la redarea strălucirii unui obiectiv turistic național și s-au înscris în campania Cif Curăţă România, trei norocoşi câştigători, împreună cu însoţitorii lor, au avut parte de o experiență unică la Sibiu. Veniţi din locuri diferite ale ţării (Bacău, Iaşi şi Horia, jud. Neamț), câştigătorii, alături de echipa Cif România şi de Lucian Mîndruţă, au curăţat Fântâna cu Grilaj din Piaţa Mare a Sibiului. Ulterior, s-au bucurat de un tur al Sibiului și de cele mai frumoase locuri din oraș, exact ca într-o vacanță. 
 
Pe durata acţiunii de curăţare, trecătorii au putut testa produsele Cif pe diferite tipuri de suprafețe şi şi-au manifestat dorinţa de a se implica în următoarele etape ale campaniei.
 
Prima acțiune de curățare din programul „Împreună Curățăm România Călătorind” a beneficiat de sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu, dar și de reacțiile pozitive ale trecătorilor. 

O nouă atracţie turistică naţională intră în campania Cif: Mocăniţa, oraşul Vişeu de Sus
 
 
În urma feedback-urilor pozitive și a sugestiilor primite din partea utilizatorilor încă de la debutul campaniei, echipa Cif România a decis să adauge pe lista obiectivelor turistice din programul „Împreună Curățăm România Călătorind” încă o locație inedită – Mocănița din oraşul Vișeu de Sus. Cunoscută în întreaga lume drept ultima cale ferată forestieră adevărată, ce funcționează cu abur, Mocănița reprezintă un simbol cultural, dar și tehnic. Pe lângă funcția de agrement, aceasta își îndeplinește în continuare scopul inițial, acela de a transporta lemne.
 
Primăvara aceasta, echipa Cif România şi alţi trei câştigători vor merge în judeţul Maramureş, unde vor curăţa vagoanele Mocăniţei din oraşul Vișeu de Sus. După finalizarea acţiunii de curăţenie, cei prezenți se vor bucura de o binemeritată plimbare cu Mocăniţa. 
 
Alătură-te inițiativei Cif și poți câștiga o excursie în România

Pentru a intra în competiția pentru o excursie în România, unde modalitatea de plată este reprezentată doar de implicarea într-o acțiune de curățenie, trebuie să accesezi pagina de Facebook Cif (www.facebook.com/CifRomania) sau direct aplicaţia de concurs. Înscrierea se face completând formularul online şi indicând, pe scurt, motivul pentru care doreşti să participi în competiţie şi să te alături demersului Cif de a curăţa România.

Înscrierile în concurs au loc în perioada 3 martie – 30 aprilie 2017, iar acţiunile de curăţare se vor desfăşura astfel:
Alba Iulia: 7-9 aprilie 2017;
Hunedoara: 21-23 aprilie 2017;
Vişeu de Sus: 5-7 mai 2017;
Mangalia: 12-14 mai 2017.