Campioanele mobilizarii pentru atragerea de donatii - Asociatia Romana Impotriva Leucemiei - ARIL, Asociatia SOS Infertilitatea si Asociatia Kogayon vor fi premiate de Bursa Binelui cu dublarea sumelor atrase de la donatori, in limita a 5.000 de euro.
 
Asociatia Romana Impotriva Leucemiei - ARIL  a reusit sa stranga 37.785 lei de la 1082 donatori pentru Dotarea Laboratorului Sectiei de Hematologie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti cu un flowcitometru, echipament performant, care sa permita diagnosticarea corecta si rapida a patologiilor de sange pentru cei peste 800 pacienti care calca lunar pragul sectiei de hematologie.
 
Fertilitatea are nevoie de ocrotire si sprijin este campania Asociatiei SOS Infertilitatea, care va sustine pacienti hipofertili in mod direct, prin dialog, informare corecta si suport emotional si, in mod indirect, prin continuarea actiunii de advocacy pe langa Ministerul Sanatatii si alti factori responsabili pentru obtinerea de sprijin din partea statului pentru pacientii care pot avea copii doar cu ajutor medical. Asociatia a reusit sa atraga 25.020 lei de la 1518 donatori.
 
Asociatia Kogayon a reusit sa mobilizeze sustinatorii si sa atraga donatori pentru realizarea unui centru multifunctional in folosul naturii, al comunitatilor locale si al turistilor. Centrul de vizitare Oltenia de sub Munte va fi un centru de educatie ecologica si o platforma de dezvoltare durabila, un nucleu de coordonare al ecoturismului zonei, al promovarii valorilor naturale, in special al celor doua arii naturale protejate - Parcul National Buila-Vanturarita si Rezervatia Naturala a Trovantilor. Pentru acest Centru, care va fi construit cu metode, tehnici si materiale locale traditionale si va fi un promotor al energiei si tehnicilor verzi, Asociatia a reusit sa atraga 35.510 lei de la 818 donatori.
 
Felicitari tuturor organizatiilor pentru efortul depus, mobilizare si donatiile atrase!
 
 
 
###
Campionatul de Bine este gazduit, organizat si implementat de Bursa Binelui, o platforma de donatii necomisionabile dezvoltata de catre Banca Comerciala Romana, in parteneriat cu EuPlatesc.ro.