• A treia rundă a competiției internaționale de ciclism Gebrüder Weiss
  • Scop ambițios: pedalăm până la Lună și înapoi
  • Pădurea corporativă din Nicaragua crește cu alți 7.000 de copaci

 

Anul acesta, Gebrüder Weiss îi cheamă din nou pe bicicliști să participe la campania internațională de ciclism a companiei - GWcycles. Începând din 25 martie, pasionații de ciclism din întreaga lume vor pedala pentru o cauză sustenabilă. Scopul competiției sportive din 2024 este ambițios: mersul cu bicicleta până la Lună și înapoi. Participanții internaționali au timp până pe 30 septembrie 2024 să parcurgă distanța de 768.800 de kilometri, echivalentă celei dintre Pământ și Lună și înapoi.
 

Ca și în anii precedenți, GWcycles combină această provocare sportivă cu protecția mediului: compania va planta încă 7.000 de copaci în Nicaragua pentru kilometrii parcurși de participanți. În cele două runde anterioare, un total de 13.000 de copaci au fost plantați în Togo și Nicaragua. Prin plantarea acestor păduri corporative, Gebrüder Weiss aduce o contribuție importantă și activă la un viitor prietenos cu mediul.
 

„La Gebrüder Weiss, credem în mobilitatea durabilă și, în calitate de companie globală de logistică și transport, suntem entuziasmați să schimbăm lucrurile împreună”, descrie Frank Haas, Head of Corporate Brand Strategy & Communications al Gebrüder Weiss, motivația și obiectivele esențiale ale GWcycles. „Până acum, comunitatea noastră de cicliști a obținut rezultate spectaculoase în fiecare an; acestora le place să facă exerciții fizice și să contribuie activ la protecția mediului. Așteptăm cu nerăbdare competiția de anul acesta”, a completat acesta.
 

"Este o bucurie să observăm o creștere semnificativă a interesului manifestat de cicliștii din România pentru competiția GWcycles. Anul trecut a fost cu adevărat un succes, iar pentru acest an, suntem optimiști și anticipăm cu încredere că vom atrage și mai mulți participanți din țara noastră. Vom continua să promovăm și să susținem inițiativele care încurajează mobilitatea durabilă și conștientizarea ecologică în rândul comunității noastre", a declarat Viorel Leca, director general Gebrüder Weiss România.
 

În urma campaniei de anul precedent, care s-a încheiat cu un succes surprinzător – de peste 15 ori înconjurul globului pământesc – compania provoacă participanții la competiția din 2024 să parcurgă pe bicicletă distanța dintre Terra și Lună, dar și înapoi. Principalul premiu pe care Gebrüder Weiss îl oferă în rândul primilor 300 de bicicliști este o bicicletă de tip Gravel, precum și alte premii atractive pentru șapte provocări diferite. La concurs poate participa oricine. Numărul de kilometri parcurși va fi înregistrat și calculat într-o aplicație de ciclism disponibilă aici: www.gw-world.com/de/cycling-around-the-world.

 

***

 

Despre Gebrüder Weiss

Gebrüder Weiss Holding AG cu sediul în Lauterach (Austria) este o companie globală de servicii complete de logistică, cu aproximativ 8.400 de angajați și 180 de locații proprii. În exercițiul financiar recent încheiat, compania a realizat o cifră anuală de afaceri de 3 miliarde de euro (2022). Portofoliul său include soluții de transport și logistică, servicii digitale și de management al lanțului de aprovizionare. Combinația dintre competența digitală și cea fizică permite concernului să răspundă rapid și flexibil la nevoile clienților. Prin intermediul numeroaselor măsuri de ordin ecologic, economic și social, compania de familie, a cărei istorie în domeniul transporturilor se extinde pe o perioadă de peste 500 de ani, este în prezent cunoscută și ca pionier în domeniul economiei durabile.

 

Gebrüder Weiss aniversează 30 de ani de activitate în România și se bazează astăzi pe o infrastructură națională de hub-uri logistice situate în București, Arad, Sibiu, Cluj, Bacău, Brașov, Constanța și Craiova. Filiala din Sibiu a fost extinsă în 2022, iar în 2023 a început construcția celui de-al doilea hub logistic de lângă București. Compania oferă clienților săi soluții de logistică inteligente și oferă servicii flexibile de distribuție prin transport rutier, feroviar, aerian și maritim.

www.gw-world.com