Uneori sunt colegi, alteori parteneri, iar uneori sunt doar oameni de care am auzit. Dar fac lucruri care ne umplu de admiratie. Si de putina uimire: Cand or avea timp sa faca voluntariat? Cum au explicat consiliului director ca e important sa sponsorizeze proiectul asta? Cum or fi convins atatia oameni sa doneze? 
 
Fie ca sunt voluntari, fundraiseri sau CSR-isti, o multime de oameni din jurul nostru sunt modele de implicare sociala care ne inspira pe toti sa facem mai mult pentru cei din jur. Gala Oameni pentru Oameni, un eveniment de recunoastere a initiativelor filantropice, vrea sa stie cine sunt cei care v-au inspirat in ultimul an si sa ii aduca pe scena pentru a fi cunoscuti de intreaga tara.
 
Un juriu format din directori si presedinti de companii, jurnalisti, filantropi, publicitari si lideri ai societatii civile va evalua propunerile trimise pana la 20 octombrie si va alege castigatorii care vor fi premiati la Gala Oameni pentru Oameni in data de 13 noiembrie.
 
Gala Oameni pentru Oameni are o traditie de 11 ani, timp in care a premiat aproape 150 de oameni de bine care au schimbat Romania si si-au asumat pionieratul filantropiei. Numai la editia din 2013 au fost inscrise proiecte, actiuni si voluntari care a insumat o investitie comunitata de 14 milioane de euro.
 
Mai multe detalii despre Gala, categoriile si formularul de nominalizare gasiti pe http://gala.arcromania.ro.  
Persoana de contact: Madalina Marcu, madalina@arcromania.ro, 0724218069.