Prin intermediul acesteia, in perioada 25 iunie - 31 august compania doneaza 0,5 lei la fiecare produs Primus Multicolor antibacterian vandut in magazinele Dedeman din toata tara, pentru a achizitiona rechizite si jucarii copiilor din 34 de gradinite si spitale din toata tara.
 
Primus Multicolor Antibacterian este un chit de rosturi pentru toate tipurile de placi ceramice, marmura si piatra naturala (montate la interior si exterior) produs de Patru Maini in centrul propriu de cercetare si dezvoltare si lansat in 2011. 
 
Patru Maini se afla la cea de-a doua campanie de strangere de fonduri pentru gradinitele din comunitatile in care activeaza, dupa ce in 2013 a reusit sa stranga 13.500 lei din vanzarea produselor CHR15, PMA, ADF35 si Primus Extraflex pentru a cumpara cadouri de Craciun unui numar de 1265 de copii din 30 de gradinite din toata tara. 
 
„Business-ul nostru se bazeaza pe ideea de a da ceva inapoi comunitatii din care facem parte, iar a le face copiilor viata mai frumoasa reprezinta cel mai bun mod in care credem ca putem sa facem asta. Anul trecut am reusit sa facem 1265 de copii fericiti de Craciun si speram ca le-am dat un motiv sa creada ca li se pot intampla lucruri frumoase din ce in ce mai des. Mai ales ca multora dintre ei le facem cadou nu doar creioane colorate si plastilina sau carti de colorat, ci si un loc curat si frumos in care sa se joace, pentru ca am reusit si sa renovam cateva dintre aceste gradinite gratie programului De ajutor pentru comunitate”, a declarat Claudia Russu, Director de Marketing, Patru Maini.
 
Inca de la infiintare, in 2003, Patru Maini a fost un business romanesc de familie, cu o puternica implicare sociala, care crede in puterea exemplului si in conceptul de ajutor fata de ceilalti. Astfel a luat nastere platforma De ajutor pentru comunitate, prin intermediul careia 1 leu din fiecare vanzare de produs Patru Maini inclus in program merge in fondul destinat renovarii unor institutii de invatamant, centre de plasament, gradinite si spitale (in special maternitati si sectii dedicate copiilor). In acelasi timp, cumparatorii acestor produse beneficiaza si de reduceri de pret, menite sa ii ajute in demersul de construire sau renovare a propriei case.
 
Campania CULOARE PENTRU TINE CULORI PENTRU COPII este realizata de Rusu+Bortun Brand Growers, agentie de strategie si manifestare creativa de brand, avand componente de in-store, PR si online pe pagina de Facebook a Patru Maini. Echipa care a contribuit la campania este formata din: Mihaela Neatu (Senior Creative), Gabriel Kirmaier (Graphic Designer), Anca Uscatescu (Senior Graphic Designer & DTP) si Adriana Lungu (Business Manager).
 
Comunitatea celor care ajuta cu ajutorul Patru Maini se gaseste pe https://www.facebook.com/PatruMaini 

Lista gradinite si spitale care vor primi cadouri prin campania CULORI PENTRU TINE, CULORI PENTRU COPII
1. Casa de copii Isaccea - Tulcea
2. Biserica crestina - Miercurea Ciuc 
3. Gradinita Albinuta nr.19 - Focsani 
4. Gradinita Cei 7 pitici din cartierul Micro - Buzau 
5. Gradinita comuna Dochia – Piatra Neamt 
6. Gradinita cu program normal a Scolii de arte Sergiu Celibidache - Roman 
7. Gradinita cu program normal Berghia - Targu Mures
8. Gradinita cu program normal nr.15 Pacurari - Iasi 
9. Gradinita cu program normal Remus Radulet - Brasov
10. Gradinita cu program prelungit Bucov - Ploiesti
11. Gradinita cu program prelungit nr.17 – Bacau 
12. Gradinita cu program prelungit nr.7 - Galati 
13. Gradinita de stat Dambul Rotund – Cluj Napoca 
14. Gradinita de stat din Zlatna – Alba Iulia 
15. Gradinita din satul Laculete - Targoviste 
16. Gradinita Elena Farago - Craiova 
17. Gradinita Luceafarul nr.83 - Braila 
18. Gradinita Narcisa nr.28 - Bucuresti 
19. Gradinita nr. 3 – Drobeta Turnu Severin 
20. Gradinita nr.10 - Bistrita 
21. Gradinita nr.19 - Botosani 
22. Gradinita nr.2 cu program prelungit - Pitesti 
23. Gradinita nr.7 - Slatina 
24. Gradinita PF2 - Resita 
25. Gradinita program normal Golesti – Ramnicu Valcea 
26. Gradinita program prelungit Furnicuta - Arad 
27. Gradinita program prelungit nr. 23 - Timisoara
28. Gradinita Stefan cel Mare - Constanta 
29. Gradinita Tandarica - Suceava 
30. Spitalul Grigore Alexandrescu, sectia chirurgie - Bucuresti
31. Spitalul Marie Curie - Bucuresti 
32. Scoala Aninoasa - Targoviste
33. Scoala de copii nr. 1 – Baia Mare 
34. Scoala Gimnaziala Speciala "Constantin Paunescu" - Iasi
 
***
Patru Maini este un producator 100% romanesc de materiale de constructii pentru finisaje si un integrator de servicii si solutii pentru personalizarea caselor. Compania a fost infiintata in anul 2003 si produce adezivi, tencuiala decorativa, produse de finisare a fatadelor, chituri de rosturi, cu o capacitate de 80.000 tone anual. Gamele principale de produse sunt Primus (pentru mesteri), Primus Optimus (pentru beneficiari si consilierii acestora) si Baumix (pentru specialistii in constructii).
 
 
Mai multe informatii:
Adriana Lungu
adriana.lungu@rusubortun.ro
0735 010 093