Administrația Centrului Comercial Dragonul Roșu, parte a grupului de firme Niro Investment, a decis deschiderea unui punct de vaccinare anticovid în parcarea Dragonului Roșu Oriental. Acesta va fi deschis publicului sâmbătă, 30 octombire, ora 09:30. Pentru operativitate, vor exista două fluxuri de vaccinare, cu serurile Pfizer-BioNTech și Johnson & Johnson.
Persoanele care doresc să se vaccineze, o pot face fără programare prealabilă, doar cu prezentarea actului de identitate valabil.

Programul va fi zilnic între orele 08:00 – 14:00, de luni până sâmbătă, inclusiv.

Întrebat despre această acțiune, Dl. Cătălin Marius Dragotă, Director Operațional al Centrului Comercial Dragonul Roșu, a declarat: “Este a două campanie de vaccinare inițiată la Dragonul Roșu după cea din perioada mai și iunie ce a fost derulată în parteneriat cu Ministerul Apărării Naționale prin unitatea mobilă a Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”. Prima campanie de vaccinare a fost un real succes și au rezultat mii de vaccinări. Ne dorim în primul rând să contribuim la contracararea creșterii rapide a numărului de infectări cu SARS CoV-2 în rândul populației nevaccinate, să sprijinim autoritățile și să asigurăm acces facil tuturor celor ce doresc să se vaccineze. Dragonul Roșu a fost printre primele unități private care s-au mobilizat exemplar în prevenirea răspândirii virusului SARS-COV prin igienizarea permanentă a centrului și prin campaniile de informare care recomandă imunizarea pentru a putea reveni împreună la normalitate. Le mulțumim, în acest sens, partenerilor de la Direcția de Sănătate Publică Ilfov și Prefectura Ilfov pentru sprijinul acordat. Suntem convinși că acțiunea va avea un impact pozitiv asupra situației curente.”

Campania este derulată în parteneriat cu clinica Medicavol, Prefectura Județului Ilfov și Direcția de Sănătate Publică Ilfov.

Cu ocazia acestei acțiuni se va organiza o tombolă, la care vor avea dreptul să participe doar persoanele care se vaccinează pe parcursul acestei acțiuni, prin simpla completare a unui tichet.
Extragerea câștigătorilor va avea loc pe 25 noiembrie iar participanții vor avea șansa să câștige unul dintre cele 50 de premii care constau în telefoane, tablete, produse electro-casnice sau premiul cel mare, un automobil Dacia Duster. Mai multe informații despre regulamentul campaniei si premiile oferite: dragonulrosu.ro

În acest context așteptăm pe toți cei interesați, să se alăture acestei acțiuni care are ca unic scop, stoparea răspândirii virusului SARS-COV 2.