Peste 160 000 de euro au fost donati pentru copii defavorizati, copii cu  probleme de sanatate si pentru ursi polari

Un total de 161 214 de euro a fost strans cu scop caritabil datorita celor 17,257 de participanti care au parcurs intre 6 si 10 km la ECCO Walkathon de anul acesta. Aceste fonduri au fost donate catre Danish Heart Foundation, World Wildlife Fund si Street Kids International. Copenhaga a fost din nou gazda acestui eveniment caritabil national.

Alexandra Christina, Contesa de Frederiksborg, a oficiat deschiderea competitiei ECCO Walkathon. Apoi, contesa a participat la ruta de 6 km alaturi de Martin Jørgensen, H.H. Printul Nikolai si H.H. Printul Felix.

Anul acesta ECCO Walkathon a oferit copiilor tot felul de activitati printre care, “vanatoarea de banuti de aur”, pe parcursul rutei de 6 km. Daca reuseau sa adune 6 monede de aur, copiii primeau o diploma precum si posibilitatea de a dona 6 euro in plus pentru proiectele umanitare. Asadar, copiii au strans 16 202 de euro.

Pe 10 octombrie se va organiza o a doua editie ECCO Walkathon in orasul Kolding din Danemarca.

-------------------------------------------------------
Despre ECCO

Brandul ECCO a luat nastere in anul 1963 in orasul Bredebro din Danemarca.
In 1991 ECCO devine distribuitor oficial al Curtii Regale Daneze, iar in 1994 este numit brandul anului in S.U.A.

In Romania, reteaua ECCO opereaza 9 magazine in orase precum: Bucuresti (Centrul Comercial Feeria, Baneasa Shopping City si Fashion House Outlet Centre), Cluj-Napoca (Iulius Mall si Polus Center), Iasi (Centrul Comercial Felicia), Constanta (Tomis Mall si City Park), urmand ca in perioada imediat urmatoare sa inaugureze inca un magazin in Bucuresti, in Cotroceni Park.