Cartea isi propune,  in primul rand, sa educe copiii cu privire la puterea vindecatoare a plantelor, iar in al doilea rand, prin strangerea de fonduri in urma vanzarii, sa sustina continuarea scolii celor 460 de copii din familiile defavorizate ce se afla in asistarea Asociatiei Edulier.

De mai bine de 85 ani, Himalaya Wellness cerceteaza si cultiva cele mai deosebite plante din India, pe care le transforma in produse ce imbunatatesc sanatatea, starea de bine si calitatea vietii. Si astfel, sanatosi, sa ne bucuram din plin de experientele din fiecare zi.
Cartea de colorat a pornit de la ideea ca doar pastrandu-ne spiritul curiozitatii viu si activ, putem descoperi solutii ce ne pot ajuta pe noi, pe cei din jurul nostru, intreaga planeta.
 
"Ne dorim ca fiecare copil sa devina un ”Himy”, un elefantel curios si foarte indragostit de natura si plante, si fiecare copil sa aiba sansa de a invata si de a beneficia de educatie corespunzatoare. De aceea, cu mult drag, dedicam acest numar, care nu intamplator are ca tema ”o mana de ajutor oferita celor dragi”, copiilor asistati de Edulier. Va invitam sa il insotiti pe Himy in calatoria lui de cunoastere a plantelor si sa sustineti frumoasa colaborare intre Himalaya si Edulier!" a declarat Ioana Cebuc, Reprezentantul Himalaya Wellness.
 
"Chiar daca educatia este nepretuita, ii invitam pe toti cei care vor sa se implice sa ne sustina sa strangem fondurile necesare sustinerii copiilor in scoala, cumparand cartea de pe site-ul http://www.edulier.ro/ajuta-si-tu/. Tin sa multumesc in mod special reprezentantilor companiei Prisum (Himalaya Wellness) pentru sustinerea acestui proiect, compania fiind alaturi de Edulier si in campania #inapoilascoala. Cred ca numai impreuna, companii si organizatii non-profit, putem contura un viitor mai bun copiilor din comunitatile defavorizate", a spus Cristiana Ionescu, Director al Asociatiei Edulier.

Poti darui o fapta buna! Intra pe http://www.edulier.ro/ajuta-si-tu/ comanda carticica si fa fericiti 2 copii si o intreaga comunitate. 



***
Despre Edulier
Edulier si-a propus crearea unei punti intre doua categorii sociale ale judetului Ilfov - familiile bogate si cele sarace, educarea parintilor spre toleranta si implicare, realizarea unui grup de initiativa, cu cei ce pot ajuta la schimbare, pornind initial in Corbeanca, cu ateliere de educatie non-formala. Edulier inseamna 10 proiecte implementate pana acum in beneficiul comunitatii, 50 de voluntari implicati, 100% voluntariat, 7992 ore de voluntariat, 228 copii care au primit daruri de Craciun, 411 copii care au primit ajutor de Paste. Din 2014 am extins activitatea catre 88 copii din Centrul de educatie Incluziva Peris, Ilfov, 120 copii din comuna Peris (Ilfov), 30 de copii din Balteni, Burias, Ilfov, 20 copii din Ciocanari (Dambovita), 28 copii din 7 familii din Ograda, judetul Ialomita, 77 de copii hipoacuzici si colegii lor de la Liceul Tehnologic Special nr.3 Bucuresti, alaturi de 198 copii din Corbeanca (Ilfov).

Despre Himalaya Wellness
O companie cu o istorie si traditie semnificative, Himalaya Wellness a lansat pana in prezent sute de produse naturale pornind de la intelepciunea medicinei Ayurveda. Inca din anul 1930, Himalaya cerceteaza si studiaza fiecare produs, timp de mai multi ani, pentru a garanta eficienta si siguranta acestora si a permite fortelor unice ale naturii sa se transforme in produse ce ofera sanatate si frumusete. Produsele se gasesc in peste 90 de tari din lume, iar in Romania sunt distribuite pe intreg teritoriul prin intermediul companiei Prisum International Trading, de mai bine de 21 ani.

Contact: Edulier - Cristiana Ionescu, 0744326236 edulier.corbeanca@gmail.com