Euroins România Asigurare Reasigurare SA se implică în eforturile comunităţii de business din România de a contribui la lupta împotriva epidemiei de coronavirus. Astfel, începând de vineri, 15 mai, Euroins Romania va dona Asociației pentru Relații Comunitare câte un leu pentru fiecare poliţă de asigurare RCA vândută în decurs de o lună de zile. 
 
Suma colectată va fi folosită de către Asociația pentru Relații Comunitare pentru achiziţia de echipamente medicale pentru spitalele din linia întâi a luptei împotriva pandemiei de Covid-19. 
 
Acum fiecare client al Euroins Romania are posibilitatea de a luat parte la lupta împotriva Covid-19 şi la reluarea activităţilor sociale şi economice, atât prin protejarea şi asigurarea împotriva accidentelor auto, cât şi prin donaţia directă către spitalele noastre şi întreaga societatea românească. 
 
***
Euroins Insurance Group AD
Euroins Insurance Group (EIG) AD este unul dintre cele mai mari grupuri independente de asigurări care operează în regiunea CEE/SEE/CIS. Compania este concentrată pe oferirea unei game largi de produse de asigurări generale, de sănătate şi de viaţă. Grupul cu sediul central în Bulgaria operează în nouă ţări europene şi deşine subsidiare de asigurări în Bulgaria, România, Macedonia de Nord, Ucraina şi Georgia. EIG operează de asemenea în Grecia şi Rusia, şi deţine o companie de asigurări de nişă în Spania şi Italia. În prezent, grupul de asigurări are peste 2,5 milioane de clienţi şi peste 3.000 de angajaţi. În 2017, agenţia internaţională de rating financiar a acordat Euroins România, cea mai mare companie din cadrul EIG, ratingul de asigurător de nivel „BB-” cu perspectivă stabilă. EIG este o subsidiară a Eurohold Bulgaria, grup independent de top care operează în regiunea CEE/SEE/CIS, listat la bursele din Sofia şi Varşovia. Eurohold Bulgaria activează în operaţiuni de asigurări, leasing, vânzări auto, management de active şi investiţii.

Photo by Hush Naidoo on Unsplash