În urmă cu o săptămână, Euroins România Asigurare Reasigurare SA s-a alăturat inițiativei Asociației pentru Relații Comunitare de a lupta împotriva Covid-19 din România, anunțând că pentru fiecare poliță RCA vândută, compania donează 1 Leu.
 
După doar o săptămână de la începerea campaniei, suntem bucuroși să anunțăm că am colectat pentru donația noastră peste 100.000 de lei, deoarece numărul de polițe RCA vândute este de 106.406. Suma colectată de-a lungul unei luni va fi utilizată de Asociația pentru Relații Comunitare doar pentru consolidarea capacității sistemului medical românesc de prevenire și tratament a pacienților cu Covid-19.
 
Fiecare client al companiei Euroins România are acum oportunitatea de a se alătura eforturilor noastre, atât prin protejarea și asigurarea împotriva posibilelor accidente de mașină. 
 
„Cu toții trecem printr-o perioadă complicată și fără precedent, în care solidaritatea este cheia. Profit de ocazie pentru a le mulțumi tuturor clienților și brokerilor noștri, care, din nou, aleg să fie alături de noi și, prin urmare, să se alăture inițiativei  noastre. Donația Euroins este menită să consolideze puțin mai mult sistemul de sănătate în această luptă împotriva Covid-19  la care participăm cu toții ”, spune Mihnea Tobescu, CEO al Euroins România.
 
***
Euroins Insurance Group AD
Euroins Insurance Group (EIG) AD este unul dintre cele mai mari grupuri independente de asigurări care operează în regiunea CEE/SEE/CIS. Compania este concentrată pe oferirea unei game largi de produse de asigurări generale, de sănătate şi de viaţă. Grupul cu sediul central în Bulgaria operează în nouă ţări europene şi deşine subsidiare de asigurări în Bulgaria, România, Macedonia de Nord, Ucraina şi Georgia. EIG operează de asemenea în Grecia şi Rusia, şi deţine o companie de asigurări de nişă în Spania şi Italia. În prezent, grupul de asigurări are peste 2,5 milioane de clienţi şi peste 3.000 de angajaţi. În 2017, agenţia internaţională de rating financiar a acordat Euroins România, cea mai mare companie din cadrul EIG, ratingul de asigurător de nivel „BB-” cu perspectivă stabilă. EIG este o subsidiară a Eurohold Bulgaria, grup independent de top care operează în regiunea CEE/SEE/CIS, listat la bursele din Sofia şi Varşovia. Eurohold Bulgaria activează în operaţiuni de asigurări, leasing, vânzări auto, management de active şi investiţii.

www.eig.bg l www.eurohold.bg

Photo by Michael Longmire on Unsplash