•    Melodia „E soare si pe strada ta” – imnul campaniei „Nu esti singur pe lume” este interpretata de Monica Anghel, Connect-R, Andra, Smiley, Corina Chiriac, Paul Ciuci (Compact), Cornel Ilie (Vunk), Gabriel Cotabita,  Niculina Stoican,  Loredana, Corina, Puya, Alex Velea, Toni Seicarescu (Iris), alaturi de compozitorul piesei, Petru Calinescu;

•    S-au alaturat ca sustinatori ai cauzei umanitare: Ivan Patzaichin, Camelia Potec, Alexandru Arsinel, Anca Sigartau, Medeea Marinescu, Alexandra Usurelu, Bobby Stoica, Gabi Maga (Vunk), Cove, Paula Chirila si Cristina Cioran.

•    Campania „Nu esti singur pe lume” isi propune sa declanseze un val de fapte bune la nivel national, care sa transforme lumea in care traim intr-o lume mai buna.

Europa FM a lansat la finalul lunii martie videoclipul imnului campaniei umanitare „Nu esti singur pe lume”, alaturi de Loredana, Andra, Connect-R, Monica Anghel, Paul Ciuci (Compact), Toni Seicarescu (Iris), Ivan Patzaichin, Gabi Maga (Vunk), Alexandra Usurelu, Bobby Stoica, Paula Chirila, Cristina Cioran, Cove si compozitorul melodiei, Petru Calinescu. Printre invitatii de vaza, care au participat la evenimentul de lansare de la sala Epika, Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City s-au numarat Vlad Craioveanu, Florin Calinescu si Amalia Nastase.

Videoclipul melodiei „E soare si pe strada ta” poate fi vizualizat aici.

Lansarea videoclipului melodiei „E soare si pe strada ta”, care a devenit imnul campaniei umanitare marcheaza debutul unui nou an in care postul de radio isi propune sa demareze cea mai ampla campanie de fapte bune din Romania.

Anul 2013 a inceput la Europa FM cu o misiune: sa schimbam lumea din jurul nostru prin fapte bune, un apel pe care l-am lansat nu numai catre ascultatorii nostri, ci catre toti romanii.

Andrada Burdalescu, director executiv Europa FM:
„Pe langa indemnul pe care il lansam tuturor de a fi mai buni cu cei din jurul lor, toti oamenii pe care noi ii vom ajuta in cadrul acestei campanii vor trebui sa plateasca un pret. Da, nu este nicio gluma. Pretul pe care noi il cerem este ca si ei, la randul lor, sa faca un gest frumos – dupa puterile si posibilitatile lor – pentru altcineva caruia ar putea sa ii insenineze ziua. Vrem sa declansam o reactie in lant de fapte bune, la nivel national.”

Campania de fapte bune demarata de Europa FM este sustinuta de numerosi artisti si personalitati din Romania, dar si de Raiffeisen Bank, E.ON Romania si BGS. Detalii pe www.nuestisingur.europafm.ro.

Videoclipul campaniei a reunit peste 20 de artisti si personalitati
In total, peste 20 de artisti si personalitati au inceput 2013 prin sustinerea celei mai ample campanii de fapte bune. Vedetele au filmat videoclipul melodiei „E soare si pe strada ta”, imnul campaniei umanitare Europa FM, prin care ii indeamna pe romani sa nu uite de semenii lor cu care viata nu a fost la fel de darnica.

Videoclipul melodiei „E soare si pe strada ta” a fost realizat cu sprijinul televiziunii Kanal D. Piesa a fost compusa de Petru Calinescu si produsa de Bobby Stoica. Melodia este difuzata de Europa FM pe tot parcursul anului 2013.

„Atat sub lumina reflectoarelor, cat si in spatele lor, mesajul este acelasi: nimeni nu este singur pe lume. E un mesaj de speranta, optimism, un mesaj pe care il transmitem tuturor oamenilor de bine din aceasta tara: sa le arate semenilor lor aflati in situatii dificile ca nimeni nu este singur pe lume si ca impreuna suntem mai puternici”
, a spus Monica Anghel. Vedeta a interpretat imnul campaniei impreuna cu Loredana, Connect-R, Andra, Smiley, Corina Chiriac, Paul Ciuci de la Compact,  Cornel Ilie de la Vunk, Gabriel Cotabita,  Niculina Stoican,  Corina, Puya,  Alex Velea, Toni Seicarescu de la Iris si compozitorul piesei, Petru Calinescu.

Impreuna cu artistii care interpreteaza imnul campaniei, in videoclip ii puteti vedea ca sustinatori ai campaniei umanitare Europa FM pe Alexandru Arsinel, Ivan Patzaichin, Camelia Potec, Anca Sigartau, Medeea Marinescu, Alexandra Usurelu, Gabi Maga (Vunk), Bobby Stoica, Cove, Paula Chirila si Cristina Cioran, alaturi de vedetele Europa FM, printre care Vlad Petreanu, Ciprian Dinu, Camelia Chenciu, Radu Constantinescu si Toader Paun.

„A fost cea mai mare aglomerare de vedete pe metru patrat”, a marturisit la filmari George Zafiu, realizatorul emisiunii Desteptarea de la Europa FM, impreuna cu Monica Anghel si Vlad Petreanu. „Este incredibil sa vezi cum oameni atat de diferiti ca stiluri muzicale s-au unit pentru o cauza nobila iar rezultatul este o melodie plina de sensibilitate si optimism” – a adaugat George Zafiu.

„Sper ca prin intermediul acestei piese sa putem da voce celor care momentan nu sunt ascultati si sper ca prin muzica sa-i facem auziti si sa-i putem ajuta”,
marturiseste compozitorul imnului campaniei umanitare, Petru Calinescu.

Bobby Stoica, producatorul melodiei spune ca a acceptat acest proiect cu inima deschisa:“M-am bucurat enorm sa fac parte din acest proiect si sa contribui la realizarea lui. S-a muncit intens la productia imnului campaniei Nu esti singur pe lume, iar rezultatele cred ca nu numai ca se vad, se si simt. Este o melodie plina de suflet, de optimism si de speranta, care reflecta foarte bine mesajul acestei campanii umanitare.”

***
Despre Europa FM - un radio de milioane de romani

Europa FM face parte din trustul Lagardère Active Radio International, alaturi de Radio 21, Smart FM si Vibe FM si este primul post privat din Romania, cu acoperire nationala in FM.
Anul acesta, in data de 26 mai, radioul sarbatoreste 13 ani de existenta.

Europa FM a primit titlul de - Cel mai de incredere post de radio -  timp de sapte ani la rand in clasamentul Trusted Brands, iar cele mai recente sondaje realizate de Asociatia pentru Radio Audienta confirma ca Europa FM este postul de radio alaturi de care romanii petrec cel mai mult timp pe parcursul unei zile.

Aproximativ 1.800.000 de ascultatori aleg sa pastreze zilnic frecventele Europa FM, pentru cea mai buna muzica si pentru stirile care conteaza.