• Cea mai mare expeditie eco a anului a ajuns la ultima sa etapa, una care va purta cei patru competitori prin toate orasele inscrise in campanie
• Dupa primele trei saptamani ale campaniei Renault Expeditia Verde, ieseanul Marius Sescu e lider, urmat indeaproape de Ovidiu Eftimie (Brasov)
• Cei patru bloggeri au participat la actiunea de cartare a Let’s Do It, Romania! in Bucuresti, Brasov, Iasi si Timisoara

Campania Renault Expeditia Verde a intrat in perioada 4-10 iulie in faza decisiva. Dupa trei saptamani in care au descoperit si indexat elemente eco in Brasov, Bucuresti, Iasi si Timisoara si au participat la actiunea de cartare a Let’s Do It, Romania!, cei patru bloggeri participanti vor trebui sa stranga puncte cu ajutorul unui EcoQuest care ii poarta prin toate orasale inscrise in competitie.

Marius Sescu (Iasi), Ovidiu Eftimie (Brasov), Andrei Crivat (Timisoara) si Cristi “Chinezu” Birta (Bucuresti) au plecat la drum prin orasele bloggerilor concurenti, unde trebuie sa indeplineasca o serie de task-uri bazate pe descoperirile din primele trei saptamani ale celorlalti participanti. Concurentii isi pot spori sansele de castig apeland la cei peste 800 de sustinatori care li s-au alaturat de-a lungul campaniei. Probele EcoQuest-ului sunt disponibile pe pagina de Facebook a campaniei, www.facebook.com/expeditia.verde.

La finalul probei, bloggerul care va rezolva sarcinile cu cel mai mic consum de combustibil va fi desemnat castigatorul Expeditia Verde si va pleca in Franta, la Maubeuge, unde Renault fabrica unul dintre modelele sale electrice.

Renault Clio, partener in drumurile prin Romania
Marius Sescu, Ovidiu Eftimie, Andrei Crivat si Cristi “Chinezu” Birta vor avea alaturi in drumurile lor prin Romania un Renault Clio, model pozitionat in topul modelelor ecologice ale Renault. Renault Clio este emblematic pentru platforma Renault Eco2, cu un consum mediu de doar 3,5 litri/100 km pe traseu extraurban si 4 litri/100 km in ciclu mixt, urban si extraurban. Bloggerii pot castiga puncte suplimentare daca vor economisi combustibil folosindu-se de lectiile de driving eco primite la inceputul campaniei de la Renault. Sustinatorii din Brasov, Bucuresti, Iasi si Timisoara isi pot ajuta favoritii de-a lungul etapei decisive accesand www.expeditia-verde.ro.
Marius Sescu (Iasi) si Ovidiu Eftimie (Brasov), favoriti

Dupa primele trei probe ale campaniei Renault Expeditia Verde, ieseanul Marius Sescu se mentine lider, cu 543 de puncte. Ovidiu Eftimie (Brasov, 481 de puncte) este principalul contracandidat, fiind urmat de Andrei Crivat (Timisoara, 210 puncte) si Cristi “Chinezu” Birta (Bucuresti, 149 de puncte). Marius Sescu a fost unul dintre cei mai eficienti concurenti saptamana trecuta, reusind sa mobilizeze 15 dintre sustinatorii sai pentru actiunea de cartare efectuata in zona Aeroportului din Iasi de Let’s Do It, Romania!. In Bucuresti, Cristi “Chinezu” Birta a fost ajutat de patru dintre sustinatorii sai la cartarea facuta de Let’s Do It, Romania! in zona Cernica – Pantelimon. Ovidiu Eftimie si Andrei Crivat au fost insotiti de 10 voluntari la actiuni similar in Brasov si, respectiv, Timisoara. Actiunea de cartare a fost urmata de blogmeet-uri in Brasov si Iasi, unde cei patru bloggeri au avut ocazia sa se intalneasca cu sustinatorii lor.

Sustinatorii isi pot ajuta favoritii de-a lungul intregii campanii pe www.expeditia-verde.ro sau pe www.facebook.com/expeditia.verde.

Pentru mai multe informatii, va rugam contactati:

Dora Pasare, Brand & Communication Manager Renault
tel: 0741.236.757; dora.pasare@renault.com
Monica-Daniela Minca, PR Officer Renault
tel: 0745 349 668; monica-daniela.minca@renault.com
Site-uri Internet : www.media.renault.com; www.renault.ro