In cadrul programului demarat de Asociatia Profesor Gheorghe Balaci cu sustinerea companiei Farmec, peste 100 de copii de la Scolile Gimnaziale Aghiresu si Camarasu din judetul Cluj, care se afla in pericol de abandon scolar, au primit pana acum produse de igiena personala din portofoliul Farmec (pasta de dinti, apa de gura, sampoane, geluri de dus, sapunuri si deodorante) si sfaturi pentru mentinerea sanatatii si igienei corporale. De asemenea, copiii vor beneficia de cursuri de dezvoltare personala sustinute de membrii Asociatiei Profesor Gheorghe Balaci, alaturi de doua echipe de profesori. 
 
„Cresterea calitatii vietii copiilor si familiilor din zonele defavorizate va ajuta enorm la scaderea ratei abandonului scolar. Educatia este vitala pentru dezvoltarea societatii in general si a acestor comunitati in particular si ne-am implicat in acest proiect cu speranta ca fiecare copil va avea sansa la un trai mai bun si la un viitor mai frumos”, a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec. 
 
Asociatia Profesor Gheorghe Balaci, Organizatie Non Guvernamentala din Cluj, are ca scop infiintarea, sprijinirea si dezvoltarea de servicii educationale si programe culturale menite sa sprijine elevii din diferite comunitati, aflati in pericol de abandon scolar sau in imposibilitatea de a urma cursurile scolare. Printre aceste actiuni se numara crearea de programe de tip after-school in scolile situate in zone defavorizate, oferirea de burse scolare si de performanta atat elevilor, cat si profesorilor, consiliere si sprijin oferite familiilor care decid retragerea copiilor din sistemul de invatamant (cauzele fiind de cele mai multe ori legate de situatia materiala precara), dotarea unitatilor de invatamant cu materiale scolare de baza sau renovarea scolilor.  

***
Despre Farmec SA Cluj-Napoca
Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producator roman de cosmetice, este un brand emblema pentru Romania, al carui portofoliu impresioneaza o lume intreaga prin produse mereu actuale si moderne, concepute in laboratoare performante. Compania are acreditari internationale ale proceselor de fabricatie si comercializeaza produsele din portofoliu in peste 30 tari.
 
Pentru a fi la curent cu ultimele noutati legate de brand, sfaturi utile din partea specialistilor nostri, surprize si concursuri ne puteti urmari si pe conturile noastre de social media.