Si in acest an, compania Fortech a sustinut programele de practica de vara ale facultatilor de profil din Cluj-Napoca. Dintr-un numar de peste 100 de candidati, 15 studenti au fost selectati pentru a desfasura practica in cadrul Fortech.

Internshipul a inceput in luna Iulie si va continua pana la finalul lunii Septembrie. O noutate in ceea ce priveste programele de internship derulate de catre Fortech o constituie organizarea lor continua, incepand cu luna Septembrie 2012. Astfel, Fortech va gazdui pe toata durata anului studenti care doresc sa transpuna in practica cunostintele teoretice dobandite in cadrul facultatii.

In general, programele de internship organizate de Fortech se deruleaza pe durata a 3 luni, o perioada mai lunga decat numarul minim de ore de practica solicitat de catre facultatile de profil. Pe durata internshipului, studentii sunt implicati in proiecte de dezvoltare software si testare, precum si traininguri tehnice pe diverse tehnologii (Java, .NET, C++, PHP si Mobile) si concepte de OOP. Fiecare student este coordonat de un coach si primeste suport individual prin sesiuni de code review si oferire de feedback. Studentii cei mai performanti pot continua activitatea in Fortech, oferindu-li-se oportunitatea unei pozitii permanente in companie.

Studentii interesati sunt invitati sa trimita oricand aplicatiile lor la adresa de email: internship@fortech.ro.

Fortech multumeste studentilor care opteaza pentru un internship in cadrul companiei, precum si reprezentantilor Facultatii de Matematica-Informatica (Universitatea Babes- Bolyai) si ai Facultatii de Automatica si Calculatoare (Universitatea Tehnica din ClujNapoca) pentru colaborarile bune avute cu acestia.

 
***
Despre Fortech
- 10 ani de experienta in IT outsourcing (dezvoltare software, QA, consultanta IT);
- mai mult de 70 de clienti in portofoliu (ex. T-Systems, Symantec, Swisscom, Vienna eMarketing Center-Pfizer, Renault Technocenter);
- Peste 250 de programatori si testeri;
- Expertiza tehnologica vasta (Java, .Net, C/C++, Mobile, Web, PHP, Teamcenter etc.);
- Standarde inalte de calitate (ISO 9001: 2008, analiza interna CMMI);
- Includeri repetate in topurile Deloitte Technology Fast500 EMEA si Deloitte;
- Technology Fast50 CEE (2010 & 2011).


Sursa: osut.org