Asociatia pentru Relatii Comunitare (ARC) si Camera Americana de Comert in Romania vor sa ii cunoasca pe acesti oameni care ti-au starnit admiratia si sa ii premieze in a douasprezecea editie anuala a Galei Oameni pentru Oameni, eveniment sustinut de Fondul ONG in Romania si Raiffeisen Bank.
 
Cautam donatori, fundraiseri, companii si organizatii neguvernamentale care, in ultimul an, au schimbat lumea in care traiesc si au facut-o mai buna. Nominalizarile se pot face intre 6 si 25 octombrie pe site-ul gala.arcromania.ro.
 
Un juriu format din directori si presedinti de companii, jurnalisti, filantropi, publicitari si lideri ai societatii civile va evalua propunerile trimise pana la 25 octombrie si va alege castigatorii care vor fi premiati la Gala Oameni pentru Oameni din 18 noiembrie.
 
Gala Oameni pentru Oameni este un eveniment de recunoastere a initiativelor filantropice si are o traditie de 12 ani, timp in care a premiat aproape 170 de oameni de bine care au schimbat Romania si si-au asumat pionieratul filantropiei. Numai la editia din 2014 au fost inscrise proiecte, actiuni si voluntari care au insumat o investitie comunitara de peste 17 milioane de euro.
 
Mai multe detalii despre Gala, categoriile si formularul de nominalizare gasiti pe site-ul Gala Oameni pentru Oameni. Persoana de contact: Madalina Marcu, madalina@arcromania.ro, 0724.218.069. 
 
Initiativa face parte din proiectul „Punti pentru resurse – resurse pentru comunitati” finantat prin granturile SEE 2009 - 2014, in cadrul 
Fondului ONG in Romania. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi: www.eeagrants.org.