“Sustinerea cinematografiei este una dintre directiile principale de responsabilitate sociala Groupama Asigurari atat in Romania, cat si la nivel international, unde grupul desfasoara activitati prin intermediul Fundatiei Groupama Gan pentru Cinema. Ne implicam in proiecte care aduc valoare si construim alaturi de organizatori parteneriate pe termen lung: suntem alaturi de Anim’est pentru a patra oara si sustinem prima editie a festivalului, organizata in Brasov. Sprijinirea cinematografiei are la baza valorile noastre: proximitate, responsabilitate si solidaritate care ne ghideaza in activitatea de zi cu zi, in relatia cu clientii si cu partenerii nostri”, a declarat Georgiana Miron, Director Marketing si Comunicare, Groupama Asigurari.
 
Prima editie Anim’est de la Brasov isi asteapta spectatorii cu proiectii in aer liber in Piata Sfatului si la Sala Patria a Filarmonicii. Printre productiile care vor fi proiectate la Brasov se numara “Ernest et Celestine”, film nominalizat la Oscar anul acesta, “Mary and Max”, povestea a doi prieteni prin corespondenta, in regia si scenariul lui Adam Elliot, unul dintre cel mai renumiti animatori independenti si “Spirited Away”, pelicula care a castigat numeroase premii cum ar fi Oscarul in 2003 si Ursul de Aur la Festivalul de la Berlin.
 
***
Despre Groupama Asigurari
Groupama Asigurari este unul dintre liderii pietei de profil din Romania. Compania este parte a unuia dintre cele mai puternice grupuri internationale de asigurari si servicii financiare din Europa, cu peste 13 milioane de clienti si 35.000 de angajati, la nivel global. De la data infiintarii sale, la finele secolului XIX, in vederea deservirii comunitatii agricole, Groupama s-a transformat intr-un jucator de top pe piata din Franta, extinzandu-si in acelasi timp operatiunile internationale in 11 tari. 
 
Contact Groupama Asigurari:
Alina Marin – alina.marin@groupama.ro /  0730 390 398
www.groupama.ro