Generația verde din care fac parte și fanii festivalului poate contribui la asigurarea energiei verzi pentru ediția Neversea de anul viitor și poate câștiga bilete la cea mai tare distracție a verii de la malul mării, în 2021.
 
Prin noua campanie The Green Challenge, Grupul CEZ în Romania continuă pentru al treilea an consecutiv parteneriatul cu Neversea, colaborare prin care își propune să crească gradul de conștientizare în rândul generațiilor actuale și viitoare asupra importanței utilizării surselor alternative de producere a energiei electrice, încurajează sustenabilitatea și se implică în protejarea mediului.
 
Cei care se alătură campaniei The Green Challenge pot contribui la producerea energiei verzi care alimentează festivalul și pot câștiga bilete la Neversea 2021 și invitații la o petrecere exclusivistă pe velier, la malul Mării Negre, în 2020.
 
Cei care participă la The Green Challenge au șansa să contribuie cu propria energie și viziune verde la realizarea următoarei ediții a festivalului Neversea, adoptând o turbină eoliană, într-un mod sustenabil. Festivalul din 2021 va fi alimentat cu energie electrică verde, într-o proporție și mai mare decât în 2019, precum și de energia creativă verde a participanților săi. 
 
Turbinele vor putea fi “adoptate” de către participanți, în cadrul The Green Challenge și vor produce energie în parcul eolian CEZ, cel mai mare parc eolian pe uscat din Europa, care deține 240 de turbine eoliene și este întins pe o suprafață de 600 de hectare, la 17 kilometri de Marea Neagră.
 
Pentru a intra in competiție, doritorii trebuie să:
 acceseze aplicația Neversea, disponibilă în Google Play și App Store;
 să intre în secțiunea ,,The Green Challenge”;
 să se înscrie;
 să răspundă la întrebarea ,,Visează că ai puteri supranaturale! Ce ai face pentru ca viitorul să fie mai verde și sustenabil?”, până pe 20 august. 
 
Participanții care au idei și răspunsuri cât mai creative află pe 21 august dacă au trecut în etapa următoare, adică adoptarea unei turbine eoliene din parcul eolian CEZ. Cei care adoptă o eoliană pot intra zilnic în aplicația Neversea să verifice câtă energie a produs turbina adoptată de ei.
 
Pe 28 august, primii trei posesori ai turbinelor eoliene care au avut cea mai mare producție de energie, pe parcursul competiției, vor câștiga fiecare o invitație dublă la Neversea 2021 și o invitație dublă la petrecerea organizată pe velier, la Malul Mării Negre, oferită de Grupul CEZ în România, cu toate cheltuielile asigurate și distracția pe măsură. 
   
În 2019, parcul eolian CEZ, partener al festivalului Neversea, a găzduit o experiență muzicală istorică la nivel mondial: primul DJ care a mixat pe o turbină eoliană. Alex Parker, care a fost prezent și pe scena principală a festivalului Neversea în 2018, a pus muzică, timp de 5 ore, de la o înălțime de peste 100 de metri distanță de pământ, în cel mai mare parc eolian uscat din Europa.  
 
În 2019, zona CEZ din incinta festivalului Neversea a fost alimentată exclusiv cu energia regenerabilă produsă în parcul eolian din județul Constanța. Organizatorii Neversea își propun ca întreg festivalul să fie alimentat în viitor cu energie verde. 
 
***
Despre Grupul CEZ în România
Grupul CEZ este prezent pe piaţa românească încă din anul 2005, odată cu preluarea companiei de distribuţie Electrica Oltenia SA care, după procesul de transformare, asigură alimentarea cu energie electrică a şapte judeţe: Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Vâlcea şi Teleorman. Afacerile Grupului CEZ în România sunt reprezentate de cele nouă companii – Distribuţie Oltenia, CEZ România, CEZ Vânzare, CEZ Trade, Tomis Team, MW Invest, Ovidiu Development, TMK Hydroenergy Power și CEZ ESCO România.
 
CEZ Vânzare este principalul furnizor de energie electrică din sud-vestul României, dar şi furnizor de gaze naturale, cu un portofoliu de clienţi casnici şi industriali care depăşeste 1,3 milioane de clienţi.
 
Despre Neversea
Cel mai mare festival de la Marea Neagră, Neversea, este Insula Visurilor și dorințelor împlinite, locul în care se împletesc cele mai frumoase povești, se leaga prietenii în pași de dans sub cerul instelat și se aude muzica celor mai tari artisti și DJ-i ai planetei, până la răsărit. Este destinația perfectă pentru cei care vor să evadeze, să viseze cu ochii deschiși, sa fie liberi și fericiți, într-o lume construită special pentru ei. 
 
Jessie J, The Script, John Newman, Dua Lipa, Rita Ora Sean Paul, G-Eazy, Aloe Blacc, Armin van Buuren, Afrojack, Hardwell, Danny Avila, KSHMR se numără printre artiștii care au facut senzație pe scenele Neversea și au lăsat amintiri de neuitat la Marea Neagră. În 2019, peste 240.000 de oameni din toată lumea au pășit pe Insula Visurilor și au trăit o binemeritată vacanță, de 4 zile și 4 nopti.