Chiar daca in multe parti ale tarii vremea se anunta ploioasa, poimaine este 1 iunie si, pentru ca esti un copil talentat, PROFI te invita la Livada cu desene.
 
Tot ce ai de facut este sa aduci in orice magazin PROFI un desen facut de tine si sa il dai unuia dintre casieri. Vei primi in schimb un pachetel dulce si sanatos! Mai mult decat atat, desenul tau va fi expus in magazin timp de o saptamana, astfel incat toti prietenii tai, mari si mici, sa iti poata admira talentul. Si pentru ca e mai placut sa te bucuri cu prietenii decat de unul singur,  ce-ar fi sa vii insotit de ei, fiecare cu desenul lui ?
 
Iar daca tot ajungi acolo intre orele 11:00 si 17:00, poate ca vei dori sa joci la o bursa speciala :-).  Cine aduce cu el o jucarie, o poate schimba la Bursa jucariilor cu o alta, adusa de un alt copil dragut, ca si tine. Iar daca esti foarte bun la suflet, poti aduce mai multe jucarii pe care sa le lasi in magazin, pentru ca Asociatia Ana si Copiii sa le doneze unor micuti mai putin norocosi decat tine, care nu au jucarii.
 
Stii si tu ca dar din dar se face raiul!

***
 
Prin cele 401 de magazine ale sale din 191 de localitati, PROFI a creat mai multe programe speciale pentru a incuraja un mod de viata sanatos si frumos atat in randul propriilor angajati, cat si la publicul larg.