Pornind de la credința că este datoria noastră să oferim animalelor cea mai bună îngrijire posibilă, Hill’s lansează constant acțiuni menite să ajute animalele mai puțin norocoase din adăposturile din țară.
 
De zeci de ani de când activează pe piață, obiectivul Hill’s a fost construirea și menținerea unei relații cât mai speciale și armonioase între animăluțele de companie și stăpânii lor. Anul acesta, în cadrul campaniei #MisiuneaNoastrăPrietenPeViață, Hill’s a donat 5% din valoarea tuturor produselor Science Plan vândute către adăposturi din țară. Pentru a încuraja achizițiile într-un număr cât mai mare, produsele din gama Science Plan au avut și un discount de 20%.
 
Campania a avut și o componentă online, unde pentru fiecare #MisiuneaNoastrăPrietenPeViață folosit pe rețelele sociale, Hill’s a donat câte un bol de mâncare în plus pentru adăposturi. În total, brandul a donat 6270 kg de hrană pentru câini și 600 kg de hrană pentru pisici către Kola Kariola și Adăpostul Speranța.
 
Pentru ca mesajul campaniei să prindă amploare, Andreea Retinschi și Dana Rogoz, două persoane cu influență și comunități puternice în mediul online, cunoscute pentru simpatia lor față de animale, s-au alăturat campaniei, vizitând adăposturile într-o mișcare de conștientizare pentru nevoia crescută de adopție responsabilă.
 
Campania #MisiuneaNoastrăPrietenPeViață este parte din primul eveniment de donație lansat în același timp în mai mult de 15 țări din Europa, în cadrul căruia se donează în total până la sute de mii de porții de mâncare. Aceasta este parte integrată a programului Food, Shelter & Love al Hill’s, campanie în cadrul căreia, în plin context pandemic în 2020, Hill’s a donat 65 de tone de hrană către 13 adăposturi din România pentru a diminua problema lipsei de hrană cu care se confruntau atunci și mai acut animăluțele din adăposturi.
 
Fondată în urmă cu mai mult de 80 de ani cu un angajament neclintit față de nutriția animalelor, misiunea Hill’s este să ajute la îmbunătățirea și prelungirea relației speciale dintre oameni și animalele lor de companie. Hill’s este dedicată pionieratului în cercetare și nutriției inovatoare pentru câini și pisici, bazate pe înțelegerea științifică a nevoilor lor specifice.