Te gandesti la parcursul carierei tale? Alatura-te profesionistilor in management si urmeaza cursul Oameni si Organizatii din cadrul Certificatului Profesional in Management! CODECS si Cariere iti ofera o BURSA in valoare de 1.500 Euro pentru a urma acest curs.

Trimite pana la data de 10 septembrie 2010 un eseu cu tema: "Ce curs va lua cariera ta mai departe? Depinde de tine!", de maxim 1.500 de cuvinte, la adresa de e-mail office@codecs.ro.
Concursul este jurizat de Dr. Rodica Maria Radulescu, Director Business School CODECS si de Rodica Nicolae, Redactor-sef Revista Cariere si Revista HR Manager.

Viziunea traditionala asupra carierei este in schimbare. Oamenii nu mai pot lasa planificarea carierei lor doar pe seama angajatorului. Responsabilitatea planificarii carierei revine tot mai mult individului, care trebuie sa se pregateasca intr-un mod cat mai temeinic si sa dea dovada de flexibilitate, adaptandu-se rapid la schimbarile mediului extern.
Gandeste-te la cariera ta de pana acum:
# Cum ai obtinut postul actual?
# Ce aptitudini si experienta aveai la vremea respectiva?
# Ce pozitie ai dori sa detii (a) peste 5 ani; (b) peste 10 ani?
# Ce aptitudini, cunostinte, experienta si calificare va trebui sa dobandesti ca sa atingi obiectivele de la punctul anterior?
#  Care este urmatorul pas si cand ar trebui sa-l faci?
# Care ar fi trei sau patru masuri pe care ar trebui sa le iei ca sa urmezi traiectoria pe care o doresti pentru cariera ta?
#  Ce alte alternative de cariera te-ar putea satisface?
#  Descrie organizatia ideala in care ai dori sa-ti desfasori activitatea

Intrebarile de mai sus te vor ghida in elaborarea eseului‚ "Ce curs va lua cariera ta mai departe? Depinde de tine!" si urmaresc sa te ajute sa te gandesti la propria cariera ca la un intreg si nu doar pana la urmatoarea treapta; de asemenea te vor  stimula sa identifici din timp pasii pe care doresti sa-i faci.

Detalii despre Certificatul Profesional in Management:
Certificatul Profesional in Management oferit de Open University Business School din Marea Britanie reprezinta un prestigios program profesional de calificare in domeniul managementului, avand recunoastere internationala. Scopul este cresterea nivelului de cunostinte, competenta si incredere al managerilor care-si desfasoara activitatea in conditii  de business complexe, in continua schimbare.

Calitatea programului este atestata de nivelul inalt de recunoastere internationala pe care il are Open University Business School, acordat de principalele trei institutii de validare de pe plan mondial: EFMD (European Foundation for Management Development), AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business din SUA) si AMBA (Association of Masters of Business Administration). Numai 41 de scoli de afaceri din lume beneficiaza de aceasta tripla acreditare internationala. Open University Business School este si prima scoala de afaceri care a primit din partea EFMD Certificatul pentru e-learning (CEL), demonstrand calitatea inovativa a cursurilor sale si calitatea platformei tehnologice utilizate. 

Cui se adreseaza?
Programul este destinat unor categorii largi de persoane, dar prezinta un interes deosebit pentru:
# managerii de orice nivel care nu au beneficiat de suficienta pregatire formala in domeniul managerial si care doresc sa-si consolideze competentele in acest domeniu;
# persoanele nou numite sau promovate in posturi de management;
# specialisti in domenii tehnice, stiintifice si de alte tipuri care doresc sa-si largeasca orizontul de cunostinte si sa-si imbunatateasca perspectivele de cariera.

Este bine ca studentii sa aiba experienta practica, castigata in cadrul unor organizatii, dar nu este necesar sa fie in prezent angajati ca manageri.
   
Structura programului de Certificat cuprinde modulele:
#  „Management - Oameni si Organizatii”
#  „Management – Marketing si Finante”
#  „Mangement – Viziunea integrata”.