In proiectul „Construim impreuna pentru comunitate” asociatia va construi in sistem cvadruplex opt locuinte in Ploiesti, intre 2015 si 2016. Habitat for Humanity Romania a inceput in luna mai 2015 constructia primului cvadruplex, alaturi de voluntari internationali si corporatisti romani.

“Angajatii Raiffeisen Bank sunt pentru noi un exemplu de optimism si dedicare. Este o bucurie extraordinara sa vezi entuziasmul cu care se inscriu ca voluntari si motivatia cu care lucreaza pe santier. Le multumim in numele celor patru familii care vor avea sansa unui viitor mai bun datorita muncii lor.”, a declarat Mario DeMezzo, director national Habitat for Humanity Romania. 

Compania Raiffeisen Bank sprijina misiunea Habitat for Humanity Romania din 2014, prin donatii si implicarea angajatilor ca voluntari pe santier.
Habitat for Humanity activeaza in judetul Prahova din 2009, prin constructia si renovarea caselor pentru familii  defavorizate si interventii la sistemele de incalzire pentru reducerea riscului la incendii.

Despre Raiffeisen Bank
Raiffeisen Bank este o banca universala de top pe piata romaneasca, oferind o gama completa de produse si servicii de calitate superioara persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor mari, prin multiple canale de distributie: unitati bancare, retele de ATM si EPOS, phone-banking (Raiffeisen Direct), mobile banking (Raiffeisen Smart Mobile) si internet banking (Raiffeisen Online). 
Raiffeisen Bank are o retea de peste 520 agentii in toata tara care deservesc aproximativ 2 milioane de clienti, dintre care 101.000 de IMM-uri si 7.700 corporatii mari si medii.
 
Raiffeisen Bank investeste anual in comunitate aproximativ 2 milioane de euro, pe 5 directii strategice: arta si cultura, educatie financiara si antreprenoriala, sport ca stil de viata sanatos, ecologie urbana si asistenta sociala. Angajatii bancii se implica in actiuni de voluntariat in cadrul proiectelor propuse de banca sau pe cont propriu.  

Despre Habitat for Humanity Romania
Habitat for Humanity este o organizatie non-profit prezenta in 70 de tari cu misiunea de a eradica locuirea saracacioasa. Habitat for Humanity Romania construieste, reabiliteaza, ofera consultanta, suport tehnic si deruleaza programe de eficienta energetica si de preventie si raspuns la dezastre pentru grupuri vulnerabile. In Romania este de 18 ani, timp in care a ajutat peste 36.000 de oameni sa aiba un loc mai bun in care sa traiasca.
Contact presa: Loredana Modoran, Coordonator Dezvoltare Resurse si Comunicare Habitat for Humanity Romania, loredana.modoran@habitat.ro, 0722.640.229.