Copiii beneficiarilor Baylor precum si mamele acestora vor putea beneficia pana la sfarsitul acestui an de analize medicale gratuite si de medicamente, ca urmare a donatiei primite din partea cora City Park si a clientilor sai.   

Banii au fost stansi in cadrul campaniei “Luna inimilor deschise”, care s-a desfasurat timp de trei luni, cu incepere din luna mai. In aceasta perioada clientii au putut dona o parte din restul primit la casa de marcat, dupa ce si-au achitat cumparaturile. Astfel, s-au strans 16.661,48 lei, la care cora City Park  a adaugat o donatie in valoare de 12.500 de lei, toti acesti bani fiind deja virati in contul Fundatiei Baylor .

“Colegii medici sau asistente medicale imi aduc mereu la cunostinta situatii disperate si urgente ale nou-nascutilor sau ale tinerelor lor mame care se afla in supravegherea Centrului de Excelenta Baylor. De multe ori i-am auzit spunand ar trebui sa facem aceasta analiza, ne trebuie acest medicament, dar sunt foarte scumpe. Donatia primita prin “Luna inimilor deschise” ne ajuta sa nu mai stam pe ganduri atunci cand se cere o actiune medicala urgenta. Sunt extrem de recunoscatoare echipei cora City Park pentru ca ne este partener pentru al doilea an consecutiv” – a declarat Ana-Maria Schweitzer, director al fundatiei.

“Luna inimilor deschise” este o campanie care se desfasoara din 2005 in toate magazinele cora din Romania care isi aleg o organizatie umanitara partenera. Fundatia Baylor este pentru al doilea an beneficiara acestei campanii.