Intesa Sanpaolo Bank Romania a lansat la inceputul verii primul proiect de bike-sharing gratuit destinat angajatilor care isi desfasoara activitatea in Centrala bancii din Arad si Bucuresti. Pentru etapa pilot a acestui proiect, implementat la nivel regional de catre Grupul Intesa Sanpaolo, parcul de biciclete a fost furnizat de catre Biciclop, primul magazin fizic si online din Romania ce comercializeaza doar biciclete de oras.

Prin intermediul acestui program, Intesa Sanpaolo Grup si Intesa Sanpaolo Bank Romania propun celor peste 250 de angajati din Centrala Bancii o alternativa la modalitatile de transport actual, care incurajeaza miscarea si implicit un stil de viata mai sanatos.

Bicicletele au fost alese din oferta Biciclop, astfel incat sa se preteze la conditiile de trafic din oras - modelul de bicicleta este universal, tip city bike, cu cadru din aluminiu, trei viteze si schimbator in butuc. Bicicletele au un aspect inedit si vesel, datorat personalizarii in culori derivate din logo-ul bancii si cu desene de diferite marimi, ce confera in plus o vizibilitate mai buna in trafic.


Despre Intesa Sanpaolo Bank
Intesa Sanpaolo Bank este parte a Grupului Intesa Sanpaolo, una dintre cele mai importante institutii financiar bancare din zona euro si lider in Italia. Activitatile internationale ale grupului sunt concentrate in regiunea Europei Centrale si de Est, precum si in bazinul Mediteranean unde opereaza in 13 tari printr-o retea de circa 1.800 de unitati si 8,6 milioane de clienti. De altfel, grupul Intesa Sanpaolo este prezent in 34 de tari din intreaga lume.

Despre Biciclop
Prezent inca din 2009 in Bucuresti, Biciclop este primul magazin fizic si online din Romania dedicat bicicletelor urbane. Biciclop promoveaza mersul pe bicicleta ca parte din atitudinea urbana, iar bicicleta ca accesoriu permanent, nu doar recreational, intr-un oras care sa redevina al oamenilor. Printre brandurile de biciclete de oras comercializate de Biciclop se numara Gazelle, Biomega, Strida, Van Gogh, Kross si Create. Magazinul Biciclop se afla in Bucuresti, pe Strada Povernei, nr. 25, si online, la www.ciclop.eu.


Pentru detalii suplimentare, persoana de contact:
Valentin Petcu, Intesa Sanpaolo Bank, telefon: 0723 361 812
E-mail: valentin.petcu@intesasanpaolo.ro;   www.intesasanpaolobank.ro

Sorin Kertesz, Biciclop, telefon: 0722 878 520
E-mail: sorin.kertesz@ciclop.eu;
www.ciclop.eu