În calitate de sponsor principal, Kaufland România susține și anul acesta turneele Kaufland-BRD Wheelchair Tennis Open, dedicate jucătorilor de tenis în scaun rulant. Evenimentele vor avea loc la Pitești, în cadrul bazei sportive „Star Arena" din Bascov, în perioada 8-11 august, și la Centrul Național de Tenis din București, între 12-15 august.

Ca parte a acțiunilor derulate în cadrul programului Kaufland A.C.C.E.S. (Angajare de Candidați cu Cerințe și Evoluții Special), prin sprijinirea turneelor de la Pitești și București, compania își reafirmă angajamentul de a susține persoanele cu dizabilități, promovând un stil de viață activ prin practicarea sporturilor și încurajând, totodată, dezvoltarea încrederii în sine. Această acțiune face parte din programul A.C.C.E.S., care își propune să faciliteze integrarea personală și profesională a cât mai multor persoane cu dizabilități și să promoveze o cultură organizațională în care diversitatea și incluziunea sunt prioritare pentru bunăstarea echipei.

„Credem foarte mult în acceptarea diversității în toate formele ei, iar pentru noi, la Kaufland, integrarea persoanelor cu dizabilități în societate, în activitățile de zi cu zi, dar și la locul de muncă reprezintă priorități pe care ni le-am asumat în sprijinul membrilor comunității noastre. Iar pentru că suntem susținători ai sportului pentru un stil de viață activ și sănătos, ne bucurăm să fim alături de sportivii paralimpici în cadrul celor două turnee de tenis. Să putem contribui la promovarea evenimentelor dedicate persoanelor cu dizabilități este încă un pas esențial spre consolidarea unei societăți tolerante, deschise și empatice.”, a declarat Estera Anghelescu, Recruiting & Employer Branding Director Kaufland România & Moldova.  

Cele două competiții fac parte din circuitul internațional ITF Wheelchair pentru jucătorii de tenis în scaun rulant, atrăgând la start numeroși participanți din întreaga lume. Organizate sub egida Federației Române de Tenis și a Federației Internaționale de Tenis, ambele turnee își propun promovarea sportului de performanță în rândul persoanelor cu dizabilități.

În calitate de sponsor principal al turneelor Kaufland-BRD Wheelchair Tennis Open, retailerul își afirmă încă o dată sprijinul pentru persoanele cu dizabilități și își consolidează rolul de partener al instituțiilor statului și al asociațiilor care susțin activ incluziunea socială, promovarea sportului și încurajarea spre depășirea obstacolelor fizice.

În prezent, echipa Kaufland numără peste 450 de colegi cu dizabilități, angajați prin intermediul programului A.C.C.E.S., beneficiind de un mediu de lucru incluziv, de sprijin și de locuri de muncă adaptate nevoilor lor. Astfel, în fiecare locație Kaufland există acum cel puțin un angajat cu nevoi speciale. Mai mult, sunt deschise alte 500 de roluri dedicate în magazinele Kaufland din toate județele țării, în platformele logistice din Ploiești și Turda, precum și în sediul central din București, pentru persoanele interesate să se alăture unei echipe unite. .

Toți cei care își doresc să facă parte din echipa Kaufland sunt invitați să descopere oportunitățile disponibile, accesând cariere.kaufland.ro.


***

 

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.500 de magazine în 8 țări, 155.000 de angajați și o rețea de 169 de magazine în România. În 2023, Kaufland România a primit pentru a cincea oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Obiectivul nostru este să aplicăm cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retail, astfel încât clienții să se bucure de produse proaspete, la cel mai bun raport calitate-preț, prin promovarea sustenabilității și a produselor locale. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaufland.ro.

 

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: presa@kaufland.ro