“Rompetrol este sinonim cu valorile timpurilor moderne, cu spiritul de inovatie, succes si responsabilitate, fiind prima marca romaneasca din sectorul petrolier care a cucerit in timp record pietele internationale, cu activitati si operatiuni extinse in 12 tari. Continuarea acestui parteneriat vine sa intareasca vocatia internationala a celor doua branduri si a produselor sale de exceptie si, in mod direct, sa contribuie la consolidarea unui brand de tara care promoveaza corect imaginea Romaniei in afara granitelor. Noi, oamenii din KMG International, suntem onorati si mandri sa sustinem un astfel de eveniment, sa oferim publicului o parte din magia si muzica lui George Enescu!” – declara Azamat Zhangulov, Vicepresedinte senior KMG International.

Festivalul, ajuns in 2015 la cea de-a XXII-a editie, se desfasoara in perioada 30 august - 20 septembrie si include o mare varietate de spectacole in salile de concerte din Bucuresti, dar si in alte orase din tara. Printre activitatile de care se leaga contributia KMG International se numara cele doua concerte sustinute de London Symphony Orchestra la Sala Palatului in zilele de 08 si 09 septembrie, dirijate de Ion Marin, avandu-i ca solisti pe Lars Vogt (pian), Renaud Capuçon (vioara) si Gautier Capuçon (violoncel). 

Zhibek Mussurgaliyeva este a doua artista din Kazahstan ce sustine un recital in Bucuresti, dupa pianistul Amir Tebenikhin, laureat al Concursului International George Enescu si solist in cadrul concertului de deschidere din editia 2014. Tanara de 17 ani studiaza la Universitatea Nationala de Arte din Kazahstan (Astana) de la varsta de 4 ani, obtinand numeroase premii internationale – Premiul Speranta in cadrul competitiei internationale de tineret P.I. Ceikovsky din 2012 (Geneva, Elvetia), locul I la Festivalul F. Mansurov (2015, Moscova) etc. Recitalul din data de 12 septembrie cuprinde lucrari de Bazzini, Locatelli si Paganini.

Festivalul “George Enescu”, care are loc o data la doi ani, a fost infiintat in 1958 ca semn al recunoasterii geniului enescian, pentru a omagia astfel viata si creatia marelui compozitor roman. Primele editii ale acestui festival si concurs au reunit nume sonore ale vietii muzicale internationale ale acelei vremi, printre care s-au numarat Yehudi Menuhin, David Oistrach, Sviatoslav Richter si Herbert von Karajan.

KMG International se implica din 2011 in programe si proiecte culturale care au ca scop catalizarea unor valori sociale importante si de a reprezenta Romania cu impact si constanta, atat la nivel national, cat si la nivel international (Festivalul si Concursul G. Enescu), dar si sustinerea cu resurse financiare a tinerelor talente in curs de perfectionare (Orchestra Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei), donarea unei harpe catre Orchestra de Tineret (2013).