Sâmbătă, 8 octombrie, 300 de voluntari, între care familii cu copii, tineri, elevi și studenți, au ajutat la curățarea zonei dintre plajele Modern și Reyna în cadrul celei de-a doua ediții a acțiunii de ecologizare #Mulțumesc! Plaja ta, campanie organizată de City Park Mall, împreună cu Asociația Constanța ReStart și ZOOM Beach.

Plasticul, mucurile de țigară și capacele metalice au fost în continuare cele mai întâlnite categorii de deșeuri colectate de pe plajele Modern, Neversea, Zoom Beach și Trei Papuci, însă în cantitate mai mică față de toamna trecută.

„Anul acesta am avut mai mulți voluntari, un semn încurajator că principiile sustenabilității încep să aibă ecou în mentalul social. Tot mai mulți constănțeni își asumă responsabilitatea pentru mediul lor, vor plaje curate și sunt dispuși să-și sacrifice o dimineață de weekend pentru a da o mână de ajutor. Ne-am bucurat să vedem nu doar familii cu copii, ci și profesori care au venit la acțiune împreună cu elevii lor. Viitorul plajelor e pe mâini bune! Le mulțumim Școlii Gimnaziale nr. 8, Școlii Gimnaziale «Dan Barbilian» nr. 28 Constanța, precum și studenților de la Unversitatea Ovidius pentru spiritul civic de care au dat dovadă, și sperăm ca anul viitor să avem alături de noi și alte instituții care să participe la acțiune”, spun reprezentanții City Park Mall.

#Mulțumesc! Plaja Ta, o campanie pentru plaje mai curate

Acțiunea de ecologizare face parte din campania #Mulțumesc! Plaja Ta, derulată pentru a ne bucura de plaje curate și a încuraja un comportament responsabil față de plaje și mediul marin, cu mai puține deșeuri.

Anul trecut, acțiunea a adus împreună 200 de voluntari care au strâns 3 tone de deșeuri de pe plajele din Constanța. Campania de ecologizare a continuat demersul de conștientizare a unui comportament responsabil față de mediu Tu ce vrei să simți pe plajă? inițiat în august 2020, când au fost colectate 9.500 de chiștocuri de țigară de pe plaja ZOOM Beach.

Natura unui MULȚUMESC!

Inițiativa #Mulțumesc! Plaja Ta face parte din campania Natura unui MULȚUMESC!, un demers la nivelul tuturor centrelor comerciale din grupul NEPI Rockcastle care constă în implementarea unui sistem de colectare selectivă pentru reciclarea corectă a deșeurilor menajere, reducerea plasticului și a risipei alimentare din food court-urile tuturor centrelor comerciale atât din România, cât și la nivel de grup.

#ResponsiblyTogether

Toate proiectele de responsabilitate socială ale grupului, implementate la nivel regional, inclusiv pe piața din România, sunt comunicate sub umbrela #ResponsiblyTogether (Responsabili, Împreună), platforma de responsabilitate socială a NEPI Rockcastle. Responsabili, Împreună reprezintă angajamentul asumat la nivel de grup, dezvoltat și implementat prin intermediul centrelor comerciale din portofoliul companiei, de a susține comunitățile locale, de a reuni și a promova inițiative care definesc pilonii strategiei de sustenabilitate a companiei, precum educația, comunitatea și protecția mediului.

Puteți urmări toate campaniile City Park Mall pe https://city-park.ro/ și pe paginile de Facebook și Instagram.

Despre City Park Mall

Inaugurat în 2008, City Park Mall este principalul mall din oraș, punând la dispoziția vizitatorilor un mix de branduri de renume și opțiuni variate pentru petrecerea timpului liber. De la momentul deschiderii, centrul comercial și-a dublat capacitatea închiriabilă la 51.700 mp, găzduind peste 200 de magazine de modă, frumusețe, de sport, copii și timp liber. Printre acestea se numără și zeci de branduri exclusive. Anna Cori, BSB, Reserved, Mohito, Guess, Tommy Hilfiger, Victoria Gallery, Calzedonia, Musette, Obsentum, Beautik Haute Parfumerie, Kiehl’s, Il Passo, Magazinul Certificat LEGO, Zara Home sunt doar câteva dintre brandurile care se găsesc numai la City Park Constanța. Mixului de magazine i se adaugă și servicii variate precum Anastasia Beverly Hills, Nomasvello, World Class, Locar Wash, Christian Tour, curățătoria 5asec, servicii de ceasornicărie și croitorie, precum și un punct de încărcare E-charge pentru mașinile electrice. În urma unui amplu proces de reconfigurare, City Park Mall pune la dispoziția clienților o zonă de food-court extinsă cu o gamă bogată de restaurante, un spațiu de relaxare (seating area) dublat, precum și peste 250 de noi locuri de parcare, dispuse pe 2 etaje.

În 2021, City Park Mall a primit reconfirmarea Certificatului de Conformitate COVID-19 din partea Safe Asset Group (SAG). Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță