În cadrul celei de-a VIII-a ediţie a Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat, organizată de Asociaţia ECOTIC,  Media Image Factory a premiat iniţiativa SOMARO pentru care va comunica pro bono în anul 2017.

Este deja o tradiţie ca anual Asociaţia ECOTIC să organizeze concursul dedicat iniţiativelor de protecţie a mediului şi conservare a resurselor planetei. Concursul îşi propune să aducă în faţa publicului larg initiaţive cât mai diverse de responsabilitate eco-socială din România. Anul acesta, au fost înscrise în concurs un număr record de 98 de proiecte de mediu, iar cele mai bune au fost premiate în cadrul Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat, care a avut loc pe 9 decembrie.

În cadrul Galei, Media Image Factory, partener vechi şi de încredere al Asociaţiei ECOTIC, a premiat proiectul cu cel mai mare potenţial de impact asupra comunităţii şi care are nevoie de dezvoltare şi notorietate pentru a veni cât mai mult în întâmpinarea nevoilor comunităţii. Este vorba despre proiectul social SOMARO, dezvoltat şi implementat de dl. Simon Suitner. Premiul constă în promovarea şi comunicarea proiectului şi serviciilor SOMARO pentru anul 2017.

“Salutăm şi încurajăm activitatea proactivă pe care dl. Simon Suitner o derulează în România. Într-o societate consumeristă, în care cuvântul de ordine este “risipă”, e minunat că există oameni care transformă dezavantajele în beneficii. Media Image Factory este onorată să comunice în 2017 activitatea acestei echipe entuziaste, astfel încât tot mai mulţi români să afle că există şi astfel de initiaţive şi oameni care pot vedea dincolo de rafturile magazinelor”, a declarat Nicoleta Talpeş, Managing Director Media Image Factory.

Cele patru categorii ale concursului au fost: Companii, Instituţii de învăţământ, Instituţii publice şi ONG-uri.