Mega Image continuă să fie aproape de toți colegii din echipă și le oferă noi beneficii de angajator prin semnarea unui parteneriat cu 4mind, platforma de beneficii de sănătate emoțională pentru angajați. Astfel, compania face un pas înainte și oferă sprijin și soluții preventive de gestionare a afecțiunilor de natură emoțională.
 
În urma parteneriatului, angajații Mega Image vor avea acces la sesiuni de consiliere gratuite, webinarii de wellbeing și ședințe de coaching, cu ajutorul cărora vor putea învăța cum să-și gestioneze emoțiile, să depășească situațiile dificile care le afectează realitatea de zi cu zi, să fie mai buni în relațiile cu cei din jur și să adopte un stil de viață sănătos și echilibrat. Mai mult, colegii din echipă vor putea accesa toate resursele necesare pentru îmbunătățirea stării de bine, inclusiv asistență virtuală 24/7 prin chatbot-ul Serena.
 
„Siguranța și sănătatea colegilor noștri este o prioritate pentru noi, în special în această perioadă, plină de provocări pentru angajații din linia întâi. Am început acest demers încă de la debutul pandemiei, când am deschis și o linie telefonică de consiliere psihologică pentru toți colegii. Acum, facem un pas înainte și propunem o soluție complexă, prin care să oferim fiecărui coleg posibilitatea să-și gestioneze proactiv sănătatea emoțională și să acorde prioritate îngrijirii de sine", a declarat Mircea Moga, CEO Mega Image.
 
„Credem că fiecare angajat, indiferent de domeniul în care lucrează sau de mărimea organizației, ar trebui să aibă acces la servicii de sănătate mintală și echilibrare psiho-emoțională, care să le satisfacă nevoile specifice. Cu rețeaua noastră națională de specialiști în psihoterapie și coaching, acces nonstop la asistentul virtual Serena, articole de self-help și webinarii, fiecare angajat Mega Image poate găsi serviciile de care are nevoie pentru combaterea stresului, prevenirea burnout-ului și îmbunătățirea stării emoționale, mintale și fizice.”, a declarat Andreea Belenes, cofondatoare 4mind Benefits.
 
Acest parteneriat este o continuare a măsurilor adoptate de companie de la începutul pandemiei până în prezent, scopul principal fiind acela de a fi cât mai aproape de angajații săi. În 2020, Mega Image a implementat măririle salariale anuale planificate și a acordat angajaților din magazine și depozite un spor de 25% pentru fiecare zi lucrată din luna martie, în timp ce bonusurile salariale și beneficiile extra salariale au rămas neschimbate. La finalul anului, angajații au primit bonusuri cu o valoare totală de 945.000 euro.
 
***
Despre Mega Image
Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 858 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.
 
Despre 4mind Benefits 
Startup-ul 4mind.ro este prima platformă românească cu beneficii de sănătate emoțională pentru angajați care oferă servicii de psihoterapie și coaching sub forma unui abonament lunar foarte accesibil, ușor de implementat și de utilizat. 4mind este prezent pe piață din aprilie 2020, când a lansat inițiativa pro bono de solidaritate în perioada crizei COVID-19 și a reușit să pună la dispoziția a 40.000 de angajați servicii de psihoterapie și coaching gratuite. Serviciile 4mind sunt disponibile atât ca abonamente corporate, oferite de companii angajaților, și ca abonamente individuale, pentru persoane fizice.
 
Photo by Vitalii Pavlyshynets on Unsplash