Asociația pentru Relații Comunitare anunță că nominalizările la ediția a XV-a a Galei Oameni pentru Oameni sunt deschise până pe 10 aprilie 17 aprilie. De 15 ani, ARC recunoaște eforturile companiilor, organizațiilor și persoanelor de a schimba România și le sărbătorește alături de alte persoane care contribuie la sănătatea comunităților în care trăiesc.

Din 2003 până în prezent, companii, ONG-uri și media se întâlnesc an de an pentru a afla unii despre ceilalți și a sărbători implicarea în comunitate. Este momentul de celebrare a celor care dau resurse sau cer resurse pentru cauze de interes în comunitățile lor.

Pentru că principala resursă pe care o dau companiile, ONG-urile, media sau autoritățile sunt oamenii, noi le rezervăm o seară din an în care le recunoaștem meritele și în care suntem împreună. O seară în care avem speranță și în care știm că nu suntem singuri.

Anul acesta Gala Oameni pentru Oameni stă sub semnul Comunităților Sănătoase: vom sărbători oamenii care mobilizează întreaga comunitate, care își găsesc resursele necesare pentru a rezolva problemele care afectează întraga comunitate, care au puterea, curajul și perseverența de a aduce într-o continuă discuție problemele comunității până la rezolvarea lor și în care membrii comunității luptă alături de parteneri și autorități pentru prosperitatea fiecăruia și a întregii comunități.

Ca în fiecare an, te invităm să ne spui ce persoane te inspiră să ai curaj și să lupți pentru comunitatea ta. Scrie-ne povestea unui om căruia vrei să îi mulțumești la Gala Oameni pentru Oameni, AICI
 
Regulamentul complet și calendarul evenimentului de anul acesta sunt disponibile pe www.gala.arcromania.ro.