Actiunea este initiata de SOS Satele Copiilor si isi propune sa colecteze si sa doneze carti pentru copiii defavorizati.

In perioada 16 noiembrie-19 decembrie, Asociatia SOS Satele Copiilor deruleaza, alaturi de Europa FM si cu sprijinul OTP Bank, proiectul “Doneaza o carte de Craciun”. Scopul acestuia  este sa faciliteze copiilor defavorizati accesul la lectura, prin donarea de carti.

In toate sucursalele OTP Bank, clientii pot dona carti
OTP Bank se implica in campanie oferindu-le clientilor, in toate agentiile sale, o cutie in care acestia pot dona carti.

La sfarsitul perioadei de colectare, cartile vor fi donate unui numar de 350.000 de copii defavorizati, aflati in grija SOS Satele Copiilor, dar si a unor case de copii din judetele Harghita, Mures, Covasna si Cluj.

Pentru OTP Bank, acesta este cel de-al doilea proiect in parteneriat cu SOS Satele Copiilor. Anul trecut, tot in perioada Craciunului, banca a organizat o actiune de colectare de carti de la angajatii sai. Atunci au fost stranse 400 de volume, dar si alte obiecte, jucarii, mai ales. Ele au ajuns la copiii aflati in grija SOS Satele Copiilor.


Articolul integral pe www.responsabilitatesociala.ro