Bucurie în Mișcare este o caravană a sportului și a mișcării în comunitate, susținută de compania Kaufland și implementată de Asociația 11even din Cluj-Napoca, care a avut loc pe parcursul anului 2016 în 6 orașe din România, precum și în Chișinău, Moldova. Aflată anul acesta la cea de a V-a ediție, caravana a pornit cu Săptămâna “Bucurie în Mișcare” Chișinău, derulată între 16-22 mai, iar apoi a continuat cu evenimente derulate în perioada 28 mai - 18 iunie în Galați, Roman și Iași și între 17 septembrie - 1 octombrie în Petroșani, Târgu Jiu și Slatina. 

Pe lângă obiectivul de a aduce oamenii mai aproape prin sport și mișcare, scopul acestui proiect este de a promova și de a susține liceeni cu performanțe deosebite. Astfel, spre exemplu, în cadrul Săptămânii “Bucurie în Mișcare” Chișinău, participanții au putut susține în cadrul unor happening-uri speciale de înot și alergare 10 tineri din Republica Moldova care au participat astfel la unul dintre cele mai importante evenimente destinate performanței în educație din România,”Creatori de viitor - Champions United” (www.creatorideviitor.ro).
 
Date statistice referitoare la ediția din acest an a campaniei”Bucurie în mișcare”:
- evenimente derulate în 7 orașe din 2 țări;
- peste 7000 de copii au luat parte la jocuri și concursuri derulate în școli și grădinițe din Chișinău;
- mai mult de 300 de voluntari au fost implicați anul acesta în cele 7 evenimente;
- peste 20 de spații de jocuri și concursuri au fost organizate în fiecare eveniment;
- peste 1000 de premii au fost oferite participanilor la evenimente;
- peste 50 de momente de demonstrații sportive au avut loc în cele 7 orașe;
- peste 15000 de copii, tineri și adulți s-au bucurat în mișcare anul acesta alături de noi.
 
Proiectul ”Bucurie în mișcare” a pornit în anul 2012 în România și până în prezent a fost organizat în peste 20 de orașe din țară, reunind zeci de mii de participanți. Atât în România, cât și în Republica Moldova, proiectul este susținut de compania Kaufland. 
 
Mai multe informații despre acest proiect se pot vedea pe www.bucurieinmiscare.ro, dar și pe pagina oficială de Facebook.

***
Despre Asociaţia 11even și programul Bucurie în Mișcare
Implementăm o serie de programe care au ca temă educația și dezvoltarea personală și organizăm evenimente sportive de amploare.  Unul din principalele programe al asociației este „Creatori de Viitor”, program care-și propune să reunească o comunitate activă și dinamică a tinerilor cu rezultate deosebite din România (www.creatorideviitor.ro). În 2011 am demarat rețeaua de evenimente „11even Experiences” (www.elevenevents.ro), iar în 2012 am demarat seria de evenimente „Bucurie în Mișcare”, care au ajuns în cele 5 ediții în peste 20 de orașe.
 
Despre Kaufland România
Angajamentul față de mediu și oameni: "Întotdeauna dorim sa susṭinem comunitatea în mijlocul căreia activăm, atât pe plan social, economic cât ṣi de mediu. Ne implicăm cu deosebire în acțiuni prin care oferim suport copiilor, de diferite vârste. Noi luăm în serios responsabilitatea pe care o avem față de mediu și față de societate. De aceea susținem copiii provenind din medii defavorizate să meargă la școală și ne implicăm în proiecte prin care promovăm un stil de viață sănătos. Cel mai de preț cadou pe care îl putem face societății este să oferim acces la educație copiilor. Ea deschide minți, drumuri și le oferă posibilitatea să devină baza societății viitoare." - Anna-Katharina Scheidereiter, Responsabil CSR.