Contributia companiei sustine eforturile comandamentului de iarna in contextul conditiilor meteorologice deosebit de dificile. Utilajele de deszapezire ale CNADNR se vor putea aproviziona direct din statiile Petrom din judetele afectate, scurtand, astfel, timpul de interventie si diminuand semnificativ problemele logistice de aprovizionare cu carburant. 

Utilaje ale Petrom ajuta alaturi de autoritatile locale la operatiunile de deszapezire in comunitatile din tara unde compania are activitati. 

In perioada 2007 – 2012, Petrom a alocat aproximativ 3 milioane de euro pentru a sustine autoritatile si populatia in situatii de urgenta. 

In 2012, Petrom a dotat Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) cu echipamente specifice de interventie in valoare de 1,2 milioane de Euro: 5 autospeciale tip senila cu punct de prim ajutor, echipamente pentru descarcerare in caz de cutremur, echipamente pentru pompieri si facilitati specifice pentru sinistrati. De asemenea, Petrom a dotat CFR cu un echipament de deszapezire de tip freza pentru drezina care actioneaza in prezent pentru deblocarea cailor ferate afectate de caderile de zapada. 
 
Informatii suplimentare:
csr.office@petrom.com