Începând din acest an universitar, Universitatea Politehnica din București devine prima instituție de învățământ superior din România care oferă studenților o gamă amplă de beneficii și oferte speciale.

Studenții înscriși la toate ciclurile de învățământ (licență, masterat și doctorat) precum și angajații UPB vor avea acces la Benefit, platforma online de beneficii extrasalariale a Edenred România, din care vor putea alege dintre peste 2.500 de oferte speciale cu reduceri cuprinse între 5% și 50%.

Printre beneficiile disponibile, se numără reduceri la segmente de produse și servicii precum: sport, cultură, sănătate, educație, turism, librării, hobby, modă, wellness, restaurante, etc. Platforma va funcționa ca un magazin online, creat special pentru comunitatea universității.

Inițiativa se înscrie misiunii Edenred de a promova un stil de viață echilibrat și sănătos, prin facilitarea accesului la evenimente culturale și educaționale, călătorii, resurse și metode de relaxare & wellbeing. Totodată, aceasta apare ca urmare a dorinței universității de a oferi studenților un pachet educațional complet și competitiv, la nivelul universităților din occident, fiind și o urmare a procesului de transformare digitală a universității.

„Tinerii sub 26 de ani (Generația Z), au o filosofie de viață foarte diferită de Millenials, părinții lor. Pentru ei este foarte important să facă lucruri cu sens, să aibă echilbru între viața personală și școală sau job, să se bucure de viață. De aceea, atunci când caută medii de învățare sau locuri de muncă, prioritizează criterii precum flexibilitatea, abordarea 360 și accesul la beneficii personalizate. Înțelegem și rezonăm cu aceste nevoi, așa că venim în întâmpinarea lor cu produsele din platforma Benefit, special gândite pentru a acoperi cât mai multe aspecte din viața unui tânăr, de la vacanțe, la cultură, socializare și cadouri pentru evenimente speciale”, spune Ștefan Toderiță, Strategy and Development Director Edenred România și Benefit Systems.

Mihnea Costoiu, rectorul universității, a declarat: „Pentru noi acest proiect face, în primul rând, parte din spectrul responsabilității sociale. Sigur, este un avantaj competitiv ca o universitate să crească atractivitatea pachetului de servicii și beneficii pe care îl oferă studenților. Însă, mai important este faptul că sperăm ca prin reducerea costurilor studenților, prin creșterea puterii lor de cumpărare, să scădem nivelul abandonului universitar și retenția studenților pe băncile facultăților. Este o inițiativă care va avea un impact pozitiv asupra a peste 33.000 de oameni”.

Prin Benefit, studenții vor avea acces la aproape 5.000 de reduceri, precum și alte oferte speciale, de la peste 4.500 de parteneri.

***

Despre Edenred


Edenred este lider de piaţă ca platformă de servicii şi plăţi şi este partenerul de zi cu zi al întregului ecosistem al pieţei muncii, conectând peste 50 de milioane de angajaţi şi 2 milioane de comercianţi parteneri prin intermediul a peste 900,000 de clienţi corporativi în 46 de ţări.
Edenred oferă soluţii de plată cu destinaţii specifice pentru alimentaţie (tichete de masă), vacanta, flote auto şi mobilitate (soluţii multi-energy, mentenanţă, taxe de drum, parcări şi vouchere de transport), stimulente (vouchere şi carduri cadou, platforme dedicate angajaţilor) şi plăţi corporative (carduri de plată virtuale). Edenred sprijina de asemenea fenomenul cultural prin cardurile culturale.
În concordanţă cu misiunea grupului, „Enrich connections. For good.”, aceste soluții sporesc bunăstarea și puterea de cumpărare a utilizatorilor. Îmbunătățesc atractivitatea și eficiența companiilor și animă piața muncii și economia locală. De asemenea, favorizează accesul la o alimentație mai sănătoasă, produse mai sustenabile și soluții de soft mobility.
Cei 10.000 de angajaţi Edenred sunt conduşi de misiunea comună de a transforma piaţa muncii într-un ecosistem interconectat, mai sigur, mai eficient şi mai prietenos zi de zi.
În 2021, datorită activelor sale tehnologice globale, Grupul a gestionat un volum de afaceri de aproape 30 de miliarde de euro, efectuat, în principal, prin aplicaţii mobile, platforme online şi carduri.
Edenred este cotată la bursa de valori Euronext Paris şi este inclusă în următorii indicatori: CAC Next 20, CAC Large 60, Euronext 100, FTSE4Good şi MSCI Europe.
Preocuparea permanentă a Grupului pentru ESG pe cele 3 axe principale avute în vedere - oameni, planetă, progres – este recunoscută la nivel internațional prin includerea în FTSE4Good pentru al 10-lea an la rând, acordarea ratingului AA MSCI ESG Rating, V.E, S&P GLOBAL și Dow Jones Sustainability Index.

Despre Universitatea POLITEHNICA București

Universitatea POLITEHNICA din București, cea mai mare universitate tehnică din țară, are peste 30.000 de studenți înscriși anual la toate ciclurile de învățământ, 15 facultăți şi peste 1.800 de cadre didactice și cercetători. UPB are peste 80 de laboratoare și 68 de centre de cercetare cu tehnologie de ultimă generație.
Logo-urile şi alte denumiri comerciale menționate şi prezentate în acest comunicat de presă sunt mărci înregistrate ale Edenred SE, ale subsidiarelor sale sau ale unor terțe părți. Acestea nu pot fi utilizate în scopuri comerciale fără acordul prealabil scris al proprietarilor lor