In perioada 01 iulie  2014 – 30 noiembrie 2014 campania Infernul copiilor uitati participa la Campania Profi de responsabilizare sociala "Impreuna cu tine, Profi salveaza destine".

Zona de desfasurare a campaniei - toate magazinele Profi.

In cadrul Campaniei se vor acorda un numar de 3 premii constand in sumele  mai jos mentionate,  astfel: 
Premiul I- 1.000.000 lei
Premiul II- 100.000 lei
Premiul III- 50.000 lei 

Valoarea totala a premiilor este de 1.150.000 lei .

Mecanismul campaniei 
In perioada 1 iulie 2014 – 30 noiembrie 2014, fiecare client care achizitioneaza produse din magazinele PROFI participante va primi, pentru fiecare bon fiscal de cumparaturi, un numar de 10 puncte, indiferent de valoarea bonului. Participantii la campanie pot acumula puncte suplimentare, respectiv 300, 150 sau 50 puncte, cumparand produsele partenerilor campaniei, semnalizate corespunzator la raft. 

Bonul fiscal emis consumatorului pentru fiecare cumparatura, va contine un cod de bare care va include urmatoarele informatii: numarul total de puncte acumulate pentru cumparaturile aferente acelui bon fiscal, magazinul si casa de marcat care a emis bonul fiscal, numarul bonului fiscal. 
Clientii vor scana acest cod de bare la displayurile instalate in magazinele Profi, alegand, de la acelasi display, proiectul  caruia doreste sa-i acorde punctele achizitionate. 

Pe displayul din  fiecare magazin  va fi disponibila lista tuturor proiectelor inscrise in Campanie. Clientii pot acorda puncte oricarui proiect inscris in Campanie, indiferent de magazinul in care au facut cumparaturile si indiferent de magazinul in care scaneaza bonul fiscal. 

Pe parcursul Campaniei, se vor intocmi clasamente intermediare care vor fi afisate pe site-ul Organizatorului si in magazinele participante la campanie, pe displayurile din magazine, iar la sfarsitul campaniei, se va intocmi un clasament final in urma caruia proiectele clasate pe locul I , II si III   vor fi declarate castigatoare si premiate conform prezentului Regulament. 

La finalul campaniei, pentru toate magazinele participante se va intocmi un singur clasament, pe baza totalului punctelor acumulate de fiecare proiect; totalul punctelor acumulate de fiecare proiect reprezinta suma punctelor donate de clienti pentru acel proiect, in  toate magazinele unde s-au scanat bonurile fiscale. 
 
La finalul Campaniei, Organizatorul va acorda proiectelor clasate pe locurile I, II si III sumele in bani  indicate la Sectiunea nr. 6 din Regulamentul campaniei. In acest sens, Organizatorul va incheia cu fiecare ONG desemnat castigator, cate un contract de sponsorizare avand ca obiect punerea la dispozitia ONG-ului a acestei sume de bani in scopul sustinerii activitatii acestuia in vederea realizarii proiectului desemnat castigator.  
 
Poate sustine campania oricine achizitioneaza produse din reteaua magazinelor Profi participante la campanie.