“Prin acest program ne propunem sa continuam sa sprijinim initiativele organizatiilor neguvernamentale si ale institutiilor publice si private in domeniul sanatatii si serviciilor sociale, avand ca scop depistarea precoce, interventia si recuperarea in cazul cancerului la san, precum si suportul adresat victimelor violentei domestice. Vom continua sa dezvoltam spiritul voluntar si sa il incurajam, vom continua sa investim in proiecte in intreaga tara si sa fim alaturi de femeiele aflate la nevoie.”, declara Razvan Diratian, General Manager Avon Romania si Moldova.

Programul de finantare lansat de AVON in acest an, se imparte in doua fonduri: fondul “Proiecte pentru sanatatea sanilor” in valoare de 50,000 $ si fondul „Proiecte pentru victimele violentei domestice” in valoare de 50,000 $. Prin fiecare linie vom sustine doua proiecte: unul de 15,000 $ si unul de 35,000 $.

ONG-urile, autoritatile locale, institutiile publice pot inscrie proiectele doar pe platforma www.avon.grantwizard.ro. Pe site pot fi gasite: formularul de aplicatie, criteriile de eligibilitate, calendarul fondurilor si ghidul aplicantului. Termenul limita de inscriere este 15 august.

Evaluarea proiectelor va fi realizata de catre un juriu din care fac parte: Razvan Diratian (General Manager Avon Romania si Moldova), Raluca Kisescu (Senior Manager Commercial Marketing Avon Romania si Moldova), Mihaela Sasarman (Presedinta Asociatiei Transcena si unul dintre membrii fondatori. Coordoneaza activitatile organizatiei si conduce activitatea de teatru social), Victoria Asanache (Presedinte Asociatia pentru preventia si lupta impotriva cancerului "Amazonia"), Dragos  Dehelean (Fondator  si  Coordonator  la  ResponsabilitateSociala.ro, Founder  &  Managing  Partner la  Selenis  Relatii  Publice  Online si  Executive  President la  Asociatia  de  Comunicare  Ethos).

***
De peste 12 ani Avon dezvolta si sustine proiecte sociale in Romania. Eforturile Avon de responsabilitate sociala se impart in doua directii: lupta impotriva cancerului la san concretizata prin Campania pentru Sanatatea Sanilor si lupta impotriva violentei domestice prin Campania Respectului. Pana in prezent, Avon a investit peste 2,7 milioane de dolari in dotarea cu echipamente medicale a centrelor de oncologie din intreaga tara, in campanii nationale de informare si educare a publicului feminin, in programe de screening pentru femeile peste 40 de ani, dar si in pregatirea asistentilor sociali si maternali care intra in contact cu victimele violentei domestice. 

Detalii despre program, dar si despre actiunile Avon in domeniul social gasiti pe www.avoncampaniisociale.ro sau www.avon.grantwizard.ro.

Contact
Denisa Mihai
CSR Specialist Avon Romania
021 231 25 77
 
 
Roxana Sofica
Coordonator program Asociatia pentru Relatii Comunitare
0264 406 388