Astfel, pana pe 31 decembrie 2013 cei care vor intra in hypermarket pot dona alimente neperisabile la punctul de colectare special creat, situat in incinta magazinului. De asemenea, clientii sunt informati asupra campaniei prin afise si prin intermediul materialelor distribuite in proximitatea hypermarket-ului. 

Bunurile si produsele stranse vor fi donate catre peste 150 de copii defavorizati din Gura Humorului si zonele rurale adiacente.   
Claudia Mirela Donciu – Director de Magazin, Real - Hypermarket Suceava: “Ne deschidem inima si dorim sa impartim bucuria cu acesti copii defavorizati. Aceasta actiune incepe din inima si dorim sa sensibilizeze cat mai multi clienti si colaboratori. Ne propunem ca impreuna sa daruim si sa constientizam faptul ca sunt copii care au nevoie de sprijinul nostru. Va asteptam in magazinul Real Suceava pentru a oferi o sansa copiilor defavorizati de a avea parte de Sarbatori Fericite.”

De asemenea, programul “Imparte cu mine” este urmat de un concert live in scop caritabil. Evenimentul va avea loc in data de 20 decembrie la ora 17:00 la Casa de Cultura Gura Humorului, iar bucovinenii sunt asteptati sa participe si sa sprijine initiativa. Programul artistic va fi sustinut de: Diana Caldararu, Mihai Boicu, ICARUS, Marian Walter, Ioan Mateiciuc, Dance&Zumba Studio, Grupul “Ziurel” trupele Mesaj GH si Dance of Music. 
In cadrul evenimentului publicul va putea dona, pe langa pretul biletului de intrare, si pachete constand in alimente, haine, jucarii si rechizite scolare. 
Toate fondurile obtinute vor fi folosite pentru sustinerea copiilor defavorizati din judetul Suceava si vor fi donate, impreuna cu voluntarii Deschide Inima si persoanele ce vor sa se implice in actiuni caritabile.

Renate Luica – Vicepresedinte Asociatia Deschide Inima: “Am lansat acest program nu numai pentru a ajuta dar si pentru a responsabiliza. Am intalnit copii care la varsta de 4 anisori nu au mancat niciodata ciocolata. Am cunoscut si adolescenti care la varsta de 14 ani nu stiau ce inseamna <<scop caritabil>>. Pentru acei multi copiii care nu simt gustul dulce al Sarbatorilor, dar si pentru cei care vor sa practice voluntariatul, cu toate ca nu stiu ce inseamna, le oferim tot sprijinul nostru si ii asteptam cu drag, pe teren, in activitatile noastre, pentru a-i responsabiliza si forma. Relevant pentru noi este faptul ca, un membru al Casei de Copii din Gura Humorului va face voluntariat, impreuna cu noi, pentru copiii defavorizati.”
 
Despre Programul “Imparte cu mine”
Pe 25 septembrie Asociatia Deschide Inima a lansat programul de responsabilitate si constientizare sociala “Imparte cu mine” dedicat copiilor defavorizati. Proiectul are ca obiectiv constientizarea importantei actiunii de voluntariat in cadrul societatii, responsabilizarea grupurilor tinta, prin activitati comune de gratitudine si voluntariat si acordarea sprijinului material pentru 150 de copii din Gura Humorului si zonele rurale adiacente. 
Un alt scop al programului este responsabilizarea cazurilor sociale, ce determina integrarea tinerilor in societate.  
Un studiu aplicat pe aproximativ 100 de tineri din zona Bucovinei, cu varsta cuprinsa intre 11 – 18 ani arata faptul ca printre valorile existente in viata tinerilor se numara: tehnologia de ultima ora, hainele de firma, placerile sexuale, apartenenta la un anumit grup, iar 70% dintre ei incearca sa isi descopere identitatea prin raportare la societatea civila.
Campanei realizata cu sprijinul: real,- Hypermarket Suceava, Walmark, Primaria Gura Humorului, Kodak Print Gura Humorului, Zile si Nopti Suceava, Impact FM, Calendar Evenimente, Revista Psychologies, OrasulSuceava.ro,  Atycon si Edelweiss Shop.
 
Despre Asociatia Deschide Inima - Invata sa traiesti
Nu este deajuns sa investim in lucruri, investim in generatiile viitoare. Subiectul actiunii noastre este omul. Valorile pe care le promovam sunt relatiile umane, comunicarea si responsabilitatea. Am fondat Deschide Inima, ca fiind atelierul de reconfigurare a caracterelor noastre si a celor din jur. Nu mai ramane decat un singur lucru: Invata sa traiesti!
 
***
In 2012 Asociatia Deschide Inima a incheiat un parteneriat cu Fundatia ProPrietenia Arad si Friendship Fundation UK, ce are ca scop promovarea actiunilor de prevenire a traficului de persoane.