Petrom lanseaza luni, 29 noiembrie, un nou program de responsabilitate sociala - "Respect pentru Viata" - o initiativa dezvoltata in parteneriat cu Ministerul Sanatatii, care extinde reteaua de telemedicina de urgenta cu 12 judete din Romania.

Reducerea timpului de interventie, cresterea sanselor de supravietuire pentru pacientii aflati in stare critica, dezvoltarea competentelor cadrelor medicale prin consultarea mai multor specialisti pentru cazurile medicale grave – acestea sunt doar cateva dintre beneficiile sistemului de telemedicina de urgenta.

Conferinta de lansare a programului "Respect pentru viata", o initiativa dezvoltata in parteneriat cu Ministerul Sanatatii, care extinde reteaua de telemedicina de urgenta cu 12 judete din Romania, va avea loc luni, 29 noiembrie, incepand cu ora 11:00, la Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti (Floreasca), Sala Amfiteatrul (intrarea principala). Noul sistem conecteaza 24/7, 16 spitale din sudul si estul Romaniei la Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti (Floreasca).

4,7 milioane de romani vor beneficia de acest program.  

La finalul conferintei va avea loc in centrul de comanda prima transmisie live realizata intre Spitalul Floreasca si unul dintre centrele medicale orasenesti incluse in program.    

La conferinta vor participa:
•  Mariana Gheorghe – CEO Petrom
•  Cseke Attila - Ministrul Sanatatii
•  Dr. Raed Arafat – Subsecretar de Stat in cadrul Ministerului Sanatatii
•  Mona Nicolici – CSR Communication Manager Petrom
       


Pentru mai multe informatii, va rugam contactati:

Irina Stanescu – irina.stanescu [at] graffitipr.ro