“Prin acest eveniment promovam atat alergarea si valorile sportului in randul angajatilor, intr-o inedita experienta de socializare, cat si oportunitatea ca angajatii si partenerii  sa fie parte activa a initiativelor noastre de CSR, de a sustine cauze in care cred, si de a intoarce in comunitate contributia consolidata a companiei si oamenilor sai”, declara Azamat Zhangulov, Vicepresedinte Senior al KMG International. 
 
Angajatii din toate companiile Grupului se implica in actiuni de voluntariat in cadrul programelor propuse de companie sau in demersuri caritabile initiate de ei. In 2014, peste 1000 de angajati din cei 6000 implicati in activitatile operationale din Romania au contribuit la campanii de donare de sange, targuri caritabile, actiuni de acologizare a zonelor degradatem colecte de jucarii pentru copii defavorizati etc.
 
In urma evenimentului caritabil Rompetrol Run and Care, fondurile stranse pentru MagiCamp vor sustine taberele de vara in beneficiul copiilor si adolescentilor din Romania cu afectiuni oncologice, iar cele alocate Fundatiei Principesa Margareta vor sprijini programul Tinere Talente si concertele orchestrei.
 
"Continuarea parteneriatului nostru si sustinerea proiectelor culturale ale Fundatiei prin aceasta activitate de cros caritabil nu face decat sa ne convinga de faptul ca misiunea noastra este pe deplin inteleasa si sustinuta. Multumim tuturor angajatilor Rompetrol care au ales sa ne sustina!" - Mugurel Margarit Enescu, directorul executiv al Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei.
 
"Viata nu se traieste in fuga, dar noi putem alerga pentru viata! MagiCamp se ocupa de copii cu afectiuni oncologice. Anul trecut, am adus zambetul pe buzele a 31 de copii bolnavi de cancer. Anul acesta, timp de o luna, vom intampina peste 80 de copii cu afectiuni oncologice.” – Vlad Voiculescu – presedinte MagiCamp.
 
***
Despre programele de CSR - KMG International
Incepand cu 2009, de la lansarea platformei de responsabilitate sociala, Grupul a investit in Romania in proiecte de dezvoltare comunitara peste 8 milioane USD. Principalul program de granturi pentru comunitati, Impreuna pentru fiecare, are ca rezultate 101 de proiecte de protectia mediului si sanatate cu o valoare de 1.250.000 USD, in toate regiunile tarii, pentru beneficiul direct al 300.000 de persoane. Dintre parteneriatele strategice cu societatea civila amintim – sustinerea SMURD, a Galei Societatii Civile, a Festivalului si Concursului International George Enescu.